Horoszkópok

2015.06.14. 21:37

Napi horoszkóp - A Vízöntő jó úton jár

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Egy régi barátjával hozta össze a sors a közelmúltban, akivel annyira jól érezték magukat, hogy újabb találkozót beszéltek meg. Remek nosztalgiázásban lesz ma része!

Bika (április 21.–május 20.) – A lendülete, energikussága ma teljesen adott ahhoz, hogy valami nagyba fogjon, míg a bátorsága pedig alapból megvan a kockázatvállaláshoz. Vágjon csak bele!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Mostanság jobban foglalkoztatták a karrierjével kapcsolatos kérdések, mint az esetleges párkapcsolati problémák. Tényleg sok a munkája, ezúttal kedvese is megérti a nélkülözést.

Rák (június 22.–július 22.) – Amikor nyilvánvalóvá válik az ön számára is, hogy az egyik nagyobb terve dugába dől, akkor válasz-út elé érkezik. Vagy feláldoz még egy keveset, vagy veszni hagyja, amiért eddig küzdött.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Nyugodt lesz az egész nap folyamán. A munkahelyén sem tudják majd semmivel sem kizökkenteni a kerékvágásból. Azt se bánja, ha egy kicsit elvonulhat és egyedül dolgozhat.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Végre felszabadulhatott, ez élete több területén is tisztán látszik. Most már koncentrálhat a saját dolgaira, nem kell feleslegesen bosszankodnia mások miatt.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Ma nem ismeri azt a szót, hogy nem. Ha valamit a fejébe vett, akkor azt tűzön-vízen át véghez is fogja vinni. Valóban a legmerészebb álmok és vágyak is lehetségesek!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Itt lenne az ideje végre maga mögött hagyni a múltat és csakis az ön előtt álló feladatokra koncentrálni. Bőven akad teendője, ezért könnyen fog menni a felejtés!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Munkájában egy remek ötlete támadt a minap, de még nem tudja, hogy hogyan is prezentálja azt. Sok múlhat rajta, ne legyen szégyenlős. A karrierje komoly fordulatot vehet!

Bak (december 22.– január 20.) – A mai nap a családról fog szólni. Több rokon is keresni fogja ma telefonon, próbáljon arra időt szakítani, hogy ne csak beszéljen, találkozzon is velük. Úgyis rég látta őket!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Komoly dilemmában volt afelől, hogy vajon jól döntött-e egy fontos kérdésben a közelmúltban. Ne izguljon, ma megkapja a visszaigazolást, hogy jó úton jár!

Halak (február 21.– március 20.) – Úgy érzi, hogy másoknak jobb feltételek állnak rendelkezésükre, hogy elvégezzék ugyanazt a munkát, mint ön. Ezzel a felfogással azonban lebecsüli saját képességeit is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!