Horoszkópok

2015.06.11. 10:12

Napi horoszkóp - A Skorpió minél hamarabb adja át magát a pihenésnek!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Mintha teljesen leszívták volna minden energiáját már a nap közepére. Várja a délutánt, hogy letudhassa a hetet és végre átadhassa magát a hétvégének. Próbálja kihúzni valahogy!

Bika (április 21.–május 20.) – Végre bekövetkezett a munkájában az a változás, amit már annyira várt. Azonban mégsem úgy történik minden, mint ahogy azt ön várta. Igyekezzen alkalmazkodni az új helyzethez!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Valamelyik jó barátja szívességre kéri, pedig egy percnyi szabadideje sincs. Ön mégis a segítségére fog sietni, mert tudja, hogy nagyon sokat jelent az illetőnek!

Rák (június 22.–július 22.) – Egy ideje úgy érzi, hogy környezete nem értékeli eléggé az erőfeszítéseit, pedig ön miatt működik olajozottan a gépezet. Ennek ellenkezőjéről ma fontos megerősítést kap!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Minden lehetőséget, minden apró szalmaszálat meg kell ragadnia, ha előrébb akar lépni. Ma valamiben nagyon kell koncentrálnia, hogy hosszú távon előrébb tudjon lépni.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Egy apró félreértés végül igen nagy problémát szült, pedig önt a legjobb szándék vezérelte. Amikor erre rájön a másik fél, a vihar hamarabb elül majd, mint ahogy kitört!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Rendkívül türelmes volt valakivel, ma azonban a sarkára kell állnia, hogy valamilyen eredményt csikarjon ki tőle. Szerencsére a nap végére megtalálják a megoldást!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Annyira lestrapálta magát az utóbbi időben, hogy a sok hajtás még az egészsége rovására is ment. Ma minél hamarabb fejezze be a munkát és adja át magát a pihenésnek!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Határozottan ki kellene tartania a korábban elképzelt taktika mellett! Azzal fog nyerni, ezért ne engedjen ma a kísértésnek, ami eltántoríthatja a személyes céljai elérésében.

Bak (december 22.– január 20.) – Higgye el, hogy nem gond, hogy még nem látja át teljesen a szerepét a feladatban és a csapatban! Jó hajóban evez, tehát meg se forduljon a fejében kiszállni belőle!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Ma egy igen nagy horderejű ügyben nagy szüksége lesz a kollégáinak az ön tapasztalatára, ami szinte ujjgyakorlat önnek. Sikerének köszönhetően sokat fog profitálni az ügyből!

Halak (február 21.– március 20.) – Kettősség jellemzi majd a napot, mert míg otthon az improvizációval nyűgözheti le a kedvesét, addig a munkahelyén napközben a tapasztalatára lesz nagy szüksége!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!