Horoszkópok

2015.06.10. 09:16

Napi horoszkóp - A Rák próbáljon a jó dolgokra koncentrálni

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – A mai nap a barátokról fog szólni. Remekül fogja érezni magát, és a munkáról szinte teljesen meg is feledkezik. Sőt, még az is lehet, hogy valakivel több mindenről van szó, mint barátság.

Bika (április 21.–május 20.) – Az eddiginél jóval szorosabbra fűzi valakivel a viszonyt. Nem kell egyből szerelmi ügyre gondolni, lehet egy kolléga, vagy ismerős az illető, akivel a közelmúltban volt egy vitája.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Markáns és kemény döntést hozott a múlt héten, amitől máris eltáncolna. Nem szabadna azonban ilyen gyorsan megfutamodnia, hiszen még azt sem tudja, hogy mi sül ki a dologból.

Rák (június 22.–július 22.) – Próbáljon a jó dolgokra koncentrálni, a nap folyamán fontos lesz a pozitív gondolkodás. Így különösen sok feladatot el tud majd intézni, és megmenti magát a hétvégi munkától.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Ha folyton undok a családtagjaival, akkor előbb-utóbb el fognak távolodni egymástól. Meg kellene végre értenie, hogy senki sem egyforma, mindenki más és más személyiség.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Egészen jól halad valamiben, hála az új felállásnak. Amire figyelnie kell az az, hogy tartsa is ezt a tempót, és ne engedje át másnak az irányítást. Ez az ön dicsősége lesz!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Talán most nem szabadna továbbgondolnia a dolgokat, örülnie kellene annak, aminek birtokában van. Ha kockáztat, könnyen elveszítheti azt is, amit már megszerzett!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Meggyűlik a baja ma az elektromos készülékekkel, de ezen aztán végképp nem szabad idegeskednie, ugyanis úgysem tehet ellene semmit. Körültekintően válasszon újat!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Egyszerű, világos és lényegre törő legyen ma, mert különben a hallgatósága könnyen félreértheti a mondanivalóját. Beszéljen az otthoniakkal vagy a kollégáival.

Bak (december 22.– január 20.) – Pontosan eltervezett mindent, kész forgatókönyve van, de így megfosztja magát a rugalmasságtól. Ezért lesz, aki azzal vádolhatja ma, hogy nem hajlik a kompromisszumokra.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Jó pár megpróbáltatásnak teszi majd ki a mai napon az élet, de nem tehet mást, mint hogy büszkén állja ezeket. A jutalma a nyugodt családi légkör lesz este az otthonában.

Halak (február 21.– március 20.) – Új ismeretség, szerelmi hódítás a láthatáron! Nem biztos, hogy egy hosszú távú románcról van szó, mindenesetre remekül fogják magukat érezni egymással, az biztos!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!