Horoszkópok

2015.06.03. 10:01

Napi horoszkóp - A Rák ma hajlamos lehet öntelten viselkedni

Az Oroszlán ma jóval zárkózottabb lesz, mint általában.

Kos (március 21.–április 20.) – Sokan fogják ma megtalálni különféle kérésekkel, így könnyen elúszhat a teendőkben. Semmiképpen se ígérje meg valamit, ha még a mai napon nem tudja azt teljesíteni.

Bika (április 21.–május 20.) – Remekül halad a céljai felé, azonban egy külső tényezőn is múlni fog a siker. Nem csak a kitartására, hanem jó kommunikációs képességére is szüksége lesz, hogy nyerjen!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Nem szokott gondja lenni a barátkozással, könnyen feloldódik idegenek társaságában. Ma valamiért ez mégsem fog olyan könnyen menni valakivel. Lehet, nem magánál van a hiba!

Rák (június 22–július 22.) – Igazán hangzatos sikereket ért el az utóbbi időben, amik talán egy kicsit a fejébe szálltak az utóbbi időben. Hajlamos lehet öntelten viselkedni, ami joggal szúrja majd egyesek szemét!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Ma jóval zárkózottabb lesz, mint általában. Nem szívesen elegyedik beszélgetésbe senkivel. Ezek a befordulások mindig segítenek tisztázni a dolgokat, átlátni szituációkat.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Sok a teendő, kevés az idő. Ma koncentráljon inkább csak a rutinfeladatokra, és a komolyabb, nagyobb lélegzetvételű feladatokat inkább hagyja meg holnapra, vagy a jövő hétre!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Elég rosszul reagál a nagyképűségre, és ma igencsak próbára is fogják tenni e téren. Ne hagyja magát felhúzni mások stílusán, mert különben elég nagy vitába keveredhet.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Már megint az utolsó pillanatra hagyott valamit, de az időszűke jó hatással van a teljesítményére. A hajrá után viszont érdemes lenne fújni egyet a következő feladat előtt!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Hibázott, de egyáltalán nem akkorát, amekkorának ön gondolja a dolgot. Inkább nevessen egy jót a többiekkel és tanulva a hibából csak lépjen túl rajta mihamarabb!

Bak (december 22.– január 20.) – Szerelmi élete, és a baráti társasága is komoly átalakuláson megy keresztül az utóbbi időben. Ezzel nincsen is gond, az emberek ugyanis változnak. Van, amit el kell engedni!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Egy hét eleji feladat annyira leszívta minden energiáját, hogy nem maradt semmi tartaléka. Ideje lenne egy rövidebb szabadságra menni, vagy már ma megkezdeni a hétvégét!

Halak (február 21.– március 20.) – Munkatársai ma teljesen kivonják magukat a csapatmunkából, pedig önnek elkelne a segítség. Nincs mit tenni, magányos farkasként kell szembenézni a feladatokkal.

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!