Horoszkópok

2015.06.08. 12:07

Napi horoszkóp - A Halak bátran ugorjon fejest az ismeretlenbe!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Nagyon nehezen kelt ma fel, és szinte egyből eszébe is jutottak a teendők, amiket ma el kell végeznie. Kora délután egy próbát is ki kell állnia, amit könnyedén teljesít majd!

Bika (április 21.–május 20.) – Hosszú idő után úgy néz ki, hogy végre megtalálta azt a munkát, amit keresett. Otthon érzi magát benne, hiszen azzal foglalkozhat, amit annyira szeret. Ragadja meg a lehetőséget!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Végre mindketten látják, hogy miben tudnának kapcsolatukban előrelépni. Talán nem is kell mindent kimondani, csak egész egyszerűen máshogy állni a dolgokhoz!

Rák (június 22–július 22.) – Pontos tervezést igényel a mai nap, különben könnyen megcsúszhat a feladatokban. A nagy hajtás után az este remekül fog telni és élvezni fogja a kis lazítást a családi környezetben!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Az állandó sürgés-forgás miatt nem is volt ideje foglalkozni az érzelmeivel. Ma, amikor megáll majd egy pillanatra, fogja csak érezni, hogy mennyire igényelné a törődést.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Nem is olyan régen elhalasztott egy fontos feladatot, ami ma eszébe jut. Még időben, hiszen számon fogják kérni érte. Ma alkalma lenne egyszer s mindenkorra letudni a dolgot!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Rengeteget mérgelődött valami miatt az utóbbi időben, szinte nem is tudott másra gondolni mostanság. Ideje lenne megbeszélni valakivel a dolgot, mert csak emészti magát!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Óvatosan a kritikával, mert valaki olyat bánthat meg, aki közel áll önhöz. Kissé érzékenyebb hangulatban lesz ma az illető, ezért csupán pár rossz szó is elég lehet neki.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Ma ódzkodjon a nagyobb horderejű ügyektől, mert különösen anyagi kérdésekben hozhat balszerencsésebb döntéseket. Ha teheti, a délutánt szánja egy kis feltöltődésre!

Bak (december 22.– január 20.) – Minden kezdet nehéz, így ha új munkába, hobbiba vágta a fejszéjét, nem szabad az első nehézségnél fehér zászlót lengetni. Adjon a dolognak egy kis időt és majd beletanul!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Lassan indul be a mai nap, de gyorsan kell majd felvennie a tempót. Valaki, egy mentorszerűség nagy segítségére lesz a problémák leküzdésében. Bátran kérjen tőle segítséget!

Halak (február 21.– március 20.) – Új lehetőséget kap a mai nap folyamán, ami annyira kecsegtető, hogy már gyanús. Tegye félre most a negatív gondolatait, és bátran ugorjon fejest az ismeretlenbe!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!