Horoszkópok

2015.05.31. 20:11

Napi horoszkóp - Az Ikreknek a pihenésre is időt kell szánnia

A Rák a nagy hajtásban könnyen elcsúszhat a dolgaival.

Kos (március 21.–április 20.) – Ma igazán kiváló hangulatban lesz ahhoz, hogy másokon segítsen. Nem utasít majd vissza semmilyen megkeresést sem, amivel nagyon jó szövetségesekre lelhet.

Bika (április 21.–május 20.) – Munkájában végre beérni látszik a sok túlóra, pluszmunka, mert főnökeitől ma komoly elismerésre számíthat. Még az sem kizárt, hogy a hőn áhított előléptetés éppen ma éri!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Túl szigorú volt magához az utóbbi időben, rengeteg munka mellett, semmi pihenést nem engedett meg magának. A feltöltődésre is kell fordítani időt, különben végképp kimerül.

Rák (június 22.–július 22.) – Igazán dicséretes a munkakedve, de ügyeljen arra, hogy elválassza a feladatokat egymástól. Tartson rövid szüneteket, mert a nagy hajtásban könnyen elcsúszhat a dolgaival.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – 23.–december 21.) – A mai nap valóban problémamentes lesz. Irigylésre méltó energiával rendelkezik majd, és szinte nem lesz olyan feladat, amit ne tudna ma megoldani!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Tudatosabban kellene kezelnie a napi ügyeit, és komolyabban venni egy bizonyos feladatot. Ha sikerül ezt magára erőltetnie, akkor remek eredményt fog ma elérni!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Az utóbbi időben túlhajszolta magát, csak a munkával törődött, emiatt szerettei és a teste is tiltakozik. Töltsön több időt a családdal, mozogjanak sétáljanak a szabad levegőn.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Megpróbálja elferdíteni a valóságot, kicsit kiszínezni a torznak tűnő képet, azonban ettől még nem jön helyre az, ami elromlott. Nincs mese, tovább kell lépnie!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Annyira laza napja lesz ma, hogy szinte semmi dolga nem akad majd a munkahelyén. Élvezze ki a helyzetet, majd lesz, amikor visszasírja ezeket a napokat!

Bak (december 22.– január 20.) – Megerőltetőnek érez minden feladatot, nehezen megy még a rutinmunka is. Délután tegyen félre mindent és pihenjen! Holnap új nap, új lehetőségek várnak önre!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Sok múlhat azon, hogy a kínálkozó alkalmakat hogyan használja ki. Több lehetőség is nyílik, így az se mindegy, hogy dönt. Egy biztos, a kapkodás nem jó megoldás most!

Halak (február 21.– március 20.) – Nem úgy sikerült felvennie a ritmust az utóbbi időben, ahogy általában szokta, és még most sem találja magát. Életkedvet kell merítenie, mert nagy dolgok állnak ön előtt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!