Horoszkópok

2015.01.02. 12:14

Napi horoszkóp - A Bika nagy dolgokat hajthat ma végre

A Kos maradjon pozitív, és akkor senki sem tudja majd elrontani a napját!

Kos (március 21.–április 20.) – Jó kedve ellensúlyozza majd a nehezebben emészthető történéseket is. A lényeg, hogy maradjon ilyen pozitív, és akkor senki sem tudja majd elrontani a napját!

Bika (április 21.–május 20.) – Nagy dolgokat hajthat ma végre, ha hisz abban, amit csinál. El kell döntenie végre, hogy mit szeretne kezdeni a lehetőségekkel egy bizonyos ügyben. Merni, akarni és tenni kell!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Ma nem igazán fogja érdekelni, hogy kit bánt meg és kit nem a véleményével, hangot fog neki adni. Ha teljesen biztos a dologban, akkor pedig utólag se legyen rossz érzése!

Rák (június 22.–július 22.) – Régóta szeretné az előléptetést a munkahelyén, azonban ez még továbbra is várat magára. Jó úton jár, ezért a legjobb, amit tehet, hogy tovább folytatja a kemény munkát!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Nagy lesz ön körül a nyüzsgés, ami, úgy érzi majd, hogy zavarja önt a munkavégzésben. Próbáljon elvonatkoztatni a külvilágtól és csakis a saját dolgával törődni.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Ha újévi fogadalmat tett, akkor nem kellene már most megszegnie azt! Ne feledje, az első kitérő egy lépés a lejtőn, ahonnan megint nagyon nehéz lesz visszajönni!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Nagyon szeretne segíteni az egyik közeli barátján, aki azonban teljesen elfordul öntől, holott nagy szüksége lenne egy segítő kézre. Biztosítsa továbbra is a támogatásáról!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ma egy kicsit hiszékenyebb lehet az átlagosnál. Éppen ezért mélyebben is érinti majd egy pletyka, amit a barátai társaságában fog hamarosan hallani.

Nyilas (november 23.–december 21.) – Munkájával kapcsolatban kaphat ma egy hírt, ami elsőre nem nyeri majd el a tetszését. Azonban, ha jobban körüljárja a dolgot, akkor rá fog jönni, hogy ezzel előreléphet.

Bak (december 22.– január 20.) – Nem szabad tovább halogatnia egy dolgot, mert könnyen lekörözhetik. Vesse latba minden tudását, kapcsolatát és energiáját, hogy előnyt kovácsoljon a többiekkel szemben!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Próbálja úgy időzíteni az ügyeit, hogy a legfontosabb kérdésekben csak délután döntsön, ekkor lesz ugyanis a legkreatívabb. Főleg, ha az egyik ügy az ön jövőjét is érinti.

Halak (február 21.– március 20.) – Ma hajlamos lehet túlterhelni magát. Könnyen lemerítheti az energiáit, hogyha minden ismerősén, aki önhöz fordul, egyből segíteni akar. Foglalkozzon magával többet a hétvégén!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!