Horoszkópok

2014.09.01. 15:12

Napi horoszkóp - A Kos mindig egy mondattal kevesebbet mondjon, mint amit gondol

Bár sok munkahelyi nehézséggel találhatja magát ma szembe a Mérleg, mégis könnyedén megbirkózik a feladatokkal.

Kos (március 21–április 20.) – A Kos karrierje csúcsán jár a munkahelyén, innen már nincs feljebb. Ma viszont arra kell ügyelnie, hogy lejjebb se legyen, ezért mindig egy mondattal kevesebbet mondjon, mint amit gondol.

Bika (április 21–május 20.) – A Bika ma erősen elgondolkodik azon, hogy ideje lenne munkahelyet váltania. Addig azonban ne álljon fel, míg nincsen másik biztos helye – ezt tanácsolják önnek a csillagok.

Ikrek (május 21–június 21.) – Az Ikrek a kettős személyiségéből fakadóan igen hangulatember. Környezete ma rendkívül nehezen viseli az ön hangulati ingadozását. Próbálja meg délutánra összeszedni magát.

Rák (június 22–július 22.) – A Rák ma elnyerheti a főnöke bizalmát a munkahelyén, így rendkívüli lehetőséget kap arra, hogy feljebb lépjen a vállalati ranglétrán. A kérdés már csak az: ön is ezt akarja?

Oroszlán (július 23– augusztus 23.) – Az Oroszlán ma könnyen köt új ismeretséget, ami hasznos lehet a munkájában. A bizalmába azonban ne fogadjon senkit, tartsa meg az egészséges három lépés távolságot.

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.) – A Szűz ma derékfájással bajlódhat, és ez rányomja a bélyeget a hangulatára is. Iktasson be a heti programjába legalább egy nap úszást és két nap másik mozgásformát.

Mérleg (szeptember 24–október 23.) – Bár sok munkahelyi nehézséggel találhatja magát ma szembe a Mérleg, mégis könnyedén megbirkózik a feladatokkal. Köszönhető ez annak, hogy rendben van a lelke.

Skorpió (október 24– november 22.) – Nyüzsgős lesz ez a nap a munkahelyén, amit a Skorpió nem igazán szeret. Ma azonban muszáj elviselnie a hangzavart és az átmeneti káoszt, nem reklamálhat.

Nyilas (november 23–december 21.) – Bár úgy érzi, hogy gondtalan az élete, nem árt megtenni egy-két óvintézkedést a rosszabb napokra, mert hirtelen fordulhat a kocka – tanácsolják a csillagok a Nyilasnak.

Bak (december 22– január 20.) – A Bika a mai napon rendkívül ügyesen keveri a kártyáit a munkahelyén, de ne gondolja azt, hogy egy-két kollégájának nem tűnik fel a megváltozott viselkedése.

Vízöntő (január 21– február 20.) – A Vízöntő ma onnan kaphat támadást, ahonnan legkevésbé számított rá, és ezt lelkileg igen nehezen fogja viselni. Ha a bosszún töri a fejét, azt nagyon gyorsan felejtse el.

Halak (február 21– március 20.) – Kedves Halak! Senki sem lehet tökéletes, mindenki követhet el hibákat, amiket aztán jóvá lehet tenni. Adjon a párjának ma még egy esélyt arra, hogy rendbe tegye a kapcsolatukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!