Horoszkópok

2013.06.21. 18:46

Napi horoszkóp - A Bak szárnyal a boldogságtól

A Halaknak pénz áll a házhoz, a Szűzből árad a nyugalom.

Kos (március 21.–április 20.) – Az igazság bajnokaként tetszeleg ma a környezetének. Jól érzi magát ebben a szerepben? Mert az igazság az, hogy ez egyáltalán nem önnek való. Térjen vissza az igazi énjéhez!

Bika (április 21.–május 20.) – Ma egy felesleges vitába, egy felesleges erőfitogtatásba megy bele. Ha viszont már belekezdett, legalább vigye is végig a helyzetet, ne tegyen úgy félúton, mintha ön nem is akarta volna ezt!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Ha meg tudja ma állni, hogy feleslegesen ne kombinálgasson, ne mindenben mindjárt a rosszat lássa meg, akkor egy igazán szép, harmonikus napja lesz önnek és a családjának is!

Rák (június 22.–július 22.) – Ami a szívén, az a száján – s nagyon jól is teszi, hogy ma kendőzetlenül kimondja, amit gondol. Környezete már túlságosan hozzászokott, hogy ön nem nyilvánít véleményt.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Az alkalmazkodás mindig hasznos lehet egy kapcsolatban, ám amit ma ön csinál, az már inkább a meghunyászkodás kategóriája. Miért van erre szüksége? Büszkeség is van a világon!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Egy olyanfajta nyugalom árad önből ma egész nap, amit környezete is átvesz és jó hatással lesz mindenkire. Egy kisebb meglepetésre is számíthat a nap végén, csak észre kell vennie!

Mérleg (szeptember 24.– október 23.) – Kevés ideje jutott mostanában a családjára, a mai napon ezt bepótolhatja. Szervezzenek olyan programot, ami mindenkinek jó, ahol kikapcsolódhatnak kedvükre!

Skorpió (október 24.– november 22.) – Ma önmérsékletet kell gyakorolnia, hogy ne vesszen össze egy életre a szomszédaival, még akkor sem, ha önnek van igaza. Igaz a mondás: rossz szomszédság, török átok.

Nyilas (november 23.– december 21.) – Miért nem tud ma mit kezdeni magával? Talán túlságosan elhatalmasodott önön a munkamániája? Lazítson, vegyen vissza a munkatempóból, hiszen hétvége van!

Bak (december 22.–január 20.) – Sehol egy felhő a láthatáron, és ez átvitt értelemben is igaz a Bakok mai napjára. Magánélete kiegyensúlyozott, párkapcsolata stabil és megbízható. Valósággal szárnyal ma a boldogságtól!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – A mai nappal megkezdődik a szabadsága, kedves Vízöntő! Ez azt jelenti, hogy pár hétre elfelejtheti a gondjait, és messzi tájon élvezheti a nyár örömeit és szépségeit.

Halak (február 21.– március 20.) – Pénz áll a házhoz, mégpedig talált pénz, olyan, amire már egyáltalán nem is számított. Már csak egy megértô társat küldhetnének önnek a csillagok!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik