Horoszkópok

2013.05.01. 19:43

Napi horoszkóp - A Halak őrizze meg higgadtságát

A Mérleg lelki és testi állapota jobb már nem is lehet, az Oroszlánnak azonban megrendülhet a bizalma egy olyan emberben, akiről úgy gondolta, az életét bízhatja.

Kos (III. 21–IV 20.)

Minden munka szórakoztatja. Ez olyan pozitív kisugárzást kölcsönöz önnek, mellyel beragyogja a környezetét is. Ne lepődjön hát meg azon, ha sokan osztják meg önnel az elképzeléseiket.

Bika (IV. 21–V. 20.)

Használja ki a mai napot arra is, hogy felveszi a kapcsolatot régen látott ismerőseivel, távoli rokonaival. Kedvező visszhangra talál minden oldalon. Oldja fel, ha a családi körben ellenséges a hangulat.

Ikrek (V. 21–VI. 21.)

Sokkal fontosabbnak tartja, hogy mások céljaiért küzdjön, mint a saját elképzeléseinek megvalósítása. Nyitott minden újra, így nem is csoda, ha kíváncsisággal közelíti meg az új kihívásokat.

Rák (VI. 22–VII. 22.)

Gyengének érzi magát. Lehet, hogy csak tavaszi fáradtság, de jobb, ha figyel teste jelzéseire. Kímélje magát, törekedjen arra, hogy több apró szünetet iktasson be teendői közé.

Oroszlán (VII. 23– VIII. 23.)

Megrendülhet a bizalma egy olyan emberben, akiről úgy gondolta, az életét bízhatja. Nehéz lesz ezt feldolgoznia, azonban törekedjen arra, hogy másokat ne bántson meg a viselkedésével.

Szűz (VIII. 24–IX. 23.)

Hangulatember. Könnyen felidegesíti magát, majd a következő percben mosolyog. A környezetében élők nem tudnak mit kezdeni ezzel, így tovább rontják a helyzetet azzal, hogy kérdőre vonják.

Mérleg (IX. 24–X. 23.)

A lelki és testi állapota jobb már nem is lehet. Ne engedje el ezt a napot úgy, hogy nem használja ki. Ha kér, könnyedén kap segítséget ahhoz, hogy az elképzeléseit megvalósítsa.

Skorpió (X. 24–XI. 22.)

Intenzívebbé teheti kapcsolatait a barátaival. Az ellentéteket képes úgy elsimítani, hogy nem kavar újabbakat vagy még nagyobbakat. A nyitottsága és őszintesége megbecsülést vált ki.

Nyilas (XI. 23–XII. 21.)

Minden energiájával a környezetében élők felé fordul. A saját érdekeit háttérbe szorítva készen áll arra, hogy mások céljaiért teljes erőbedobással küzdjön. Könnyedén létesít kapcsolatokat.

Bak (XII. 22–I. 20.)

A mai napot nem fogja elkönyvelni sikeres és eredményesként. Úgy tervezzen, hogy még a legnagyobb igyekezete ellenére is hibázni fog. Éppen ezért minden jelentős, fontos feladatát halassza el.

Vízöntő (I. 21–II. 20.)

Saját bőrén tapasztalhatja meg, hogy az emberi kapcsolatok nem rajzasztalon születnek. Bizony tele vannak meglepetéssel, a váratlan események képesek teljesen felborítani a harmóniát.

Halak (II. 21–III. 20.)

Csak akkor lesz képes a napot nagyobb veszteség nélkül túlélni, ha képes megőrizni a nyugodtságát, higgadt maradni még olyan helyzetekben is, amikor a belső énje robbanni készül.

Ezek is érdekelhetik