Horoszkópok

2013.05.04. 16:37

Heti horoszkóp (május 6. - május 12.)

Nézze meg, mit ígérnek Önnek a csillagok a hétre!

Bika (IV. 21–V. 20.)

Időnként már szükségét érzi annak, hogy külön félrevonuljon a hálószobájába. Ha szívügyekben sikerülne végre önmagával harmonikus kapcsolatba kerülnie, akkor már a világot – és párját – is (újra) meg tudja hódítani. Ha meg épp most indulna a kapcsolata, akkor könnyedén az ujja köré csavarhatja kedvesét.

Ikrek (V. 21–VI. 21.)

Igaz, hogy a Vénusz egyre kedvezőbb hátteret biztosít most a szerelmi életének, de ez még nem jelent garanciát a kapcsolata sikeréhez. A harmóniához ugyanis el kellene döntenie, mit is szeretne, és le kellene zárnia a múltat ahhoz, hogy nyitott szívvel fogadhassa a most érkező boldogságot.

Rák (VI. 22–VII. 22.)

Élvezi, ha körülrajongják, de a hét végére már az lesz az érzése, hogy a jóból is megárt a sok. Ha megpróbálja lazítani a kapcsolatai szálait, akkor meg azzal vádolják, hogy hálátlan. A boldogság záloga azonban sosem lehet a hála, csak a szerelem. Amiből van bőven.

Oroszlán (VII. 23–VIII. 22.)

Jó, ha tudja, ha most összevitatkozik a kedvesével, hetekbe telik, mire ismét helyreáll a béke. Ha meg tudja állni, hogy a tizedikei újholdkor és az utána következő napokban nem szól vissza, akkor elejét veheti egy vég nélküli, értelmetlen vitának. Ha azonban nem így tesz, elszabadulhat a pokol.

Szűz (VIII. 23–IX. 22.)

Ne adjon szabad utat Szűz-természetének. Ha ugyanis most gondolkodás nélkül kritizál mindent és mindenkit, és még a párjának is visszavág, akkor magára haragítja a világot. Ne most szakítson azokkal, akikhez már csak a megszokás vagy az érdek köti. Várjon kicsit, ők maguktól is kilépnek az életéből.

Mérleg (IX. 23–X. 22.)

Alighanem a Marsnak is köszönhető, hogy intenzívebb lesz a társasági élete, és ha még csak most keresi a párját, nehezen tud majd választani, mert egyszerre több jelölt is akad. Csak a szívére hallgasson, a megérzései nem hazudnak. A párja idővel hálás lesz azért, hogy többet foglalkozik önmagával.

Skorpió (X. 23–XI. 21.)

Újhold (tizedike) táján végére járhat egy furcsa szóbeszédnek, és tisztázhatja a félreértéseket. Az álmodozás (esetleg egy bontakozó távszerelem) tölti ki most a fantáziáját – a friss élmény lévén most tele van új tervekkel. De talán most nem lesz annyira lelkes, mint amilyen lenni szokott, mert hamarosan új kalandra vágyik. Biztos, hogy megéri az örökös új keresése?

Nyilas (XI. 22–XII. 20.) Energiáját ne pazarolja arra, aki egyszer már becsapta. Aki a barátságát adta korábban, és csak utána kínálja a szerelmet, biztos, hogy elfogadja önt olyannak, amilyen valójában. A Vénusz a hét második felében még a szabadságát és az önállóságát féltve őrző Nyilasokat is a megállapodásra késztetheti.

Bak (XII. 21–I. 19.)

Fékezze lázadó gondolatait, még mielőtt egy kisebb baleset kényszerítené visszavonulásra. Ha egy új szerelem van indulóban, akkor a kedvese kedvéért a tizedikei újhold környékén sorsdöntő lépésre szánja el magát. A szokásosnál kevesebbet foglalkozik a következményekkel, de nyugalom, nem lesz semmi baj ebből.

Vízöntő (I. 20–II. 18.)

Ha még magányos, a Vénusz egy kedves új partnerrel hozhatja össze, csak ehhez ki kellene nyitnia a szemét. Hogy milyen a lángoló szerelem, azt néhány nap múlva a saját bőrén fogja érezni. És ez az a pillanat, mikor már adhat másoknak is tanácsot szívügyekben.

Halak (II. 19–III. 20.)

Érthetetlen szomorúság bántja, pedig semmi oka nem lenne rá. A boldogságért épp csak a kezét kellene kinyújtania. Ha bizonytalan is a saját érzéseiben, nyugodtan hagyja, hogy meggyőzzék a tények. A hét utolsó napjaiban a szenvedélye legyőzheti az óvatosságát, és elmegy egy titkos randevúra. Ne féljen tőle, a megérzései jók.

Kos (III. 21–IV. 20.)

Egy lezártnak vélt vita újraéled, esetleg a párja veti szemére ismét egy régi bűnét. Kerülje a meddő lelkizést. Jó hangulatát elronthatja egyik exe színre kerülése is –, vagy mert pletykálkodni akar, vagy mert úgy elárasztja a problémáival, hogy már a saját programjaira is alig jut idő.

Ezek is érdekelhetik