Horoszkópok

2010.05.31. 22:19

Napi horoszkóp

Az Ikrekre ráfér az erőgyűjtés, szenteljék rá a napjukat. A Rákok legyenek együttérzőek.

zaol.hu

Június 1.

Kos (március 21-április 20.) Ma két bolygó két különféle dologra ösztönzi önt. Az egyik merészségre, a másik visszafogottságra. Ügyeljen mindkettőre. Emlékeiből előkerülhet egy régi eset, amely különös módon most megismétlődhet.

Bika (április 21-május 20.) A Bikáknak ma nehéz dolguk akad. Nem lesz könnyű ügyeket intézni, feladatokat megoldani. Lehet, hogy ön is már reggel szétesettnek érzi magát, s nehezen kerekedik fölül ezen az állapoton.

Ikrek (május 21-június 21.) Szüksége lehet arra, hogy a szokásosnál is megértőbbnek mutatkozzék mások felé. Nem lehet mindig csúcson az ember, vannak időszakok, amikor erőt kell gyűjteni. A mai napot szentelje ennek.

Rák (június 22-július 22.) Ugye tisztában van azzal, hogy másoknak mennyire jólesik, ha ön megértést, együttérzést tanúsít? Mégis, mintha ma elfeledkezett volna erről. Annak panaszkodik, akinek több baja van az önénél.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Egy kicsivel több figyelem és kedvesség bearanyozhatja a napunkat, s ezeket igazán könnyű adni. Legyen ma megértő és udvarias, próbálja megadni környezetének azt, amit ön is szeretne kapni.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Elképzelhető, hogy ma az ön tempójához képest kicsit felgyorsulnak az események. Emellett tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ki tudja mutatni a szeretetét, az érzelmeit mások felé.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Tegye rendbe a lelkivilágát. Keressen egy csendes, nyugodt helyet, ahol átgondolhatja mindazt, ami mostanában történt. Így új erőre kapva, elegendő belső erővel kezdheti az új napot.

Skorpió (október 24-november 22.) Gondolkodjon el a következő bölcs tanácson: Becsüld meg a barátokat, mintha választott családod tagjai lennének ők. Becsüld meg a családodat, amiképp a legkedvesebb barátaiddal tennéd.

Nyilas (november 23-december 21.) Kellemes, tevékenyen eltöltött nap után még kellemesebb kikapcsolódás várhatja este, ha nem mond nemet egy invitálásra. Egy kulturális program ma több szempontból is hasznos lehet.

Bak (december 22-január 20.) Idejét talán legszívesebben a kedvesével, esetleg sziporkázó barátaival tölti. Családja így kénytelen lesz nélkülözni önt. Sebaj, egy Baknak is lehetnek olyan napjai, amikor csak magával törődik.

Vízöntő (január 21-február 20.) Az ésszerűség és a lelkiismeret vezérlik önt a feladataiban. Mindazonáltal ideje, hogy valami lazító, energiát adó program után nézzen. Dolgozott már eleget. Kell a kikapcsolódás önnek is.

Halak (február 21-március 20.) Sokaknak nehéz megérteni azt, hogy az ember képes örömre, boldogságra hangolni magát. Ön is átformálhatná gondolkozási szokásait. Ideje lenne figyelmét az élet napos oldalára irányítania.

Ezek is érdekelhetik