Horoszkópok

2010.02.12. 23:08

Napi horoszkóp

Az Oroszlán ma kissé bágyadtabb a szokottnál, az Ikrek viszont energiával teli.

zaol.hu

Kos  (március 21-április 20.) Tegnap még úgy érezhette, hogy minden a feje tetejére állt, de mára visszarendeződtek a dolgok. Az ön alapvető kedvessége legyőzi a morcosságát. Ráadásul valaki bearanyozza a napját.

Bika  (április 21-május 20.) Talán valami bántja és legszívesebben beolvasna mindenkinek, akivel nem ért egyet. Realitásérzéke, tekintélytisztelete és konfliktust kerülő hajlama viszont inkább hallgatásra inti.

Ikrek (május 21-június 21.) Sok lehet a dolga, de sok az energiája is. Jól gazdálkodjon az erőivel, mert még estére is várhatják kalandok. Lehet, hogy a pihenést fel kell áldoznia a társasági élet örömeiért.
 
Rák  (június 22-július 22.) Ha erőt vett önön a fáradtság, dobjon sutba mindent és lustálkodjon! Néha a semmittevés is lehet hasznos cselekedet, feltéve, hogy át tudja adni magát a pihenésnek, és örömét leli benne.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Ma kissé bágyadtabb a szokottnál. Amolyan álmodozó hangulatban van, talán ábrándokat is kerget. Ez nem vezet jóra, jobb lenne leszállni a felhők közül. Ne bízzon semmit a véletlenre!

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Talán még a lustálkodás is belefér a mai napba. Remélhetőleg nincs semmi határidős munkája, ne nézze hát az óráját, ne számolja a perceket. Éljen ráérősen, nyugodtan.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Ma tennivalók tömkelege zúdulhat a nyakába. Nincs megállás, tán azt sem tudja, mibe kezdjen először. Semmi baj. Ön nem szokott a feladatoktól megijedni. Állni fogja a sarat.

Skorpió  (október 24-november22.) Ma már fellélegezhet. Bár még nem hullott le önről minden teher, megállja a helyét, méghozzá jókedvűen. Lehet, hogy valaki, akit nagyon kedvel, viszonozza az ön érdeklődését.

Nyilas  (november 23-december 21.) Úgy indul a nap, mint a többi, de később egy váratlan, kellemes esemény középpontjába kerülhet. Még a szerencse is segíti.  A népszerűsége által valamilyen jó lehetőséghez juthat.

Bak  (december 22-január 20.) Mozgalmas lehet a mai napja, de nem bánja. Mivel sehol sem tölt több időt, mint amennyit feltétlenül szükséges, jól halad. Talán új kapcsolata van kialakulóban, ez adja a többlet energiát.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Felbukkanhat egy, a sorsa jobbra fordítását segítő lehetőség. Az eseményeket ön irányítja, és nem a véletlenek. Bízzon a képességeiben! Igyekezzék pozitív élményekhez jutni.

Halak  (február 21-március20.) Harciassága magasra csaphat ma. Kategorizál, törvénykezik, és a felelőtlen kijelentések sem állnak távol öntől. Nem valami szimpatikus viselkedés ez, gondolja végig a viszonyulását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!