Horoszkópok

2010.02.05. 00:18

Napi horoszkóp

Ha valami nem megy, ne erőltesse – tanácsolják mára a csillagok a Mérleg jegy szülötteinek.

zaol.hu

Kos  (március 21-április 20.) A Mars szerint ön nagy terveket fontolgat, talán még hivatást is vált. Ne feledje a régi bölcsességet: aki nagy dolgokat akar véghezvinni, annak alaposan el kell merülnie a részletekben.

Bika  (április 21-május 20.) Ha teheti, ma ne végezzen semmilyen megerőltető munkát. A szokásos tennivalók végeztével pihenjen, olvasgasson. Élvezze a családi körben eltöltött kellemes órákat. Töltődjön fel.

Ikrek  (május 21-június 21.)  A Szaturnusz hatására lelkiismeret-furdalást érezhet elmulasztott teendők miatt. Ezt könnyű orvosolni. Vágjon bele a munkába! Ha minden elmaradását behozta, este nyugodt szívvel dől hátra.

Rák  (június 22-július 22.) Nem jó a kiszámíthatatlanság. Próbálja meg a kezébe venni az irányítást, és akkor biztosan úgy alakul minden, ahogyan szeretné.  Gondolja át a lehetőségeit,  azután tegye rendbe, amit kell!

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) A csillagok szerint ön nem hallgat a jó szóra, megy a saját feje után, mint annyiszor. Pedig higgye el, vannak helyzetek, amikor érdemes megfogadnia az idősebbek bölcs tanácsait.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) A Hold aktivizáló fényeket vetít a Szüzek felé. Az ön hangulata most remélhetően pozitív. Segítsen azoknak az embereknek, akiknek a lelkiállapota labilisabb a kelleténél.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Ha valami nem megy, ne erőltesse, hiszen ugyanannyi energiával sokkal látványosabb eredményeket is elérhet más téren. Csak olyan embereket avasson a bizalmába, akiket jól ismer.

Skorpió  (október 24-november 22.) Ez a hónap szerencsét hozhat. Talán gyarapodik egy picit a vagyona, ha odafigyel a befektetéseire. Fösvény viszont ne legyen! Ha a fogához ver minden garast, akkor a szerencse elillan.

Nyilas  (november 23-december 21.) Rengeteg „jóakaró” vesz bennünket körül de amikor nem jönnek be a tanácsaik, nem éreznek együtt velünk. Ha rosszul ítélte meg a lehetőségeit, most tudomásul kell vennie egy kudarcot.

Bak  (december 22-január 20.) Sok a munkája, de most van energiája mindenre. Többet dolgozik, mint máskor. Néha azért nem bánná, ha mások önként a segítségére sietnének, mert a büszkesége nem engedi, hogy kérjen.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Váratlan fordulatokban gazdag napok várnak önre. Szinte ég a keze alatt a munka. ?m ha nem képes megfékezni magát, akkor nagy vitákba, az elvi igazságok túlzott védelmébe bonyolódhat.

Halak  (február 21-március 20.) Gondolkodjon el azon, hogyan tudná bővíteni bevételi forrásait. Ha engedményeket tett egy szívéhez közelálló embernek, most kiderülhet, hogy még a barátság sem bír el mindent.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!