Horoszkópok

2010.02.07. 23:25

Napi horoszkóp

A Skorpió jegy szülötteinek sok energiára lesz szükségük, ha szeretnék az életüket a saját elképzeléseik szerint alakítani. .

zaol.hu

Kos  (március 21-április 20.) Szüksége lesz az emberismeretére. Valakit ráncba kell szednie. Az erkölcsi elégtételek folyamatosan növelik az önbizalmát. Anyagi helyzetében javulás várható, de ne költekezzen felelőtlenül.

Bika  (április 21-május 20.) A csillagok szerint ön kevés figyelmet fordít a partnerére. Legalább akkor hallgassa meg, ha önhöz beszél! Szívesen lazítana már. A gondolatai tán egy lehetséges utazás körül forognak.

Ikrek  (május 21-június 21.) Ön most jól képviseli a saját érdekeit. Tettre kész és céltudatos. Szakmai nyilvánosság előtt sikert arathat.  Feltalálja magát minden helyzetben, miközben még másoknak is utat mutat.

Rák  (június 22-július 22.) Elképzelhető, hogy valaki gúzsba köti önt. Ha így van, nem kell tapintatosnak lennie az illetővel. Legyen határozott a saját dolgaiban. Ne féljen a konfrontációtól sem. Az viszi előbbre az ügyeit.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Az energiakészlete lemerülőben van, gondolja meg, mibe vág bele, és jól mérje fel, hogy  mire képes ezekben a napokban. Ellenkező esetben befejezetlenül maradhatnak a dolgai.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Ön nemcsak a saját értékeit tartja nagyra. Megbecsül mindenkit, aki arra érdemes. Meglátásait ne rejtse véka alá, mindenkinek jól esik néhány dicsérő szó. Napjainkban ez kiváltképp fontos.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Bizonyára nem ön tehet róla, ha nem úgy alakulnak a dolgok, mint szeretné. Valamiféle gonosz játékot űzhet önnel a sors, amikor romba dönti a terveit. Most ne erőltessen semmit.
 
Skorpió  (október 24-november 22.)  Legyen bölcs és visszafogott! Ne rágódjon fölösleges dolgokon, összpontosítson a jelenre. Sok energiára lesz szüksége, ha szeretné az életét a saját elképzelései szerint alakítani.

Nyilas  (november 23-december 21.) A Hold a Nyilasban jár, és hatással van a másokhoz való viszonyára. Mindenekelőtt gyengéddé válik. Kellemes társat, sziporkázó egyéniséget élvezhetnek a partnerei az ön személyében.

Bak  (december 22-január 20.) Fogadja meg, hogy nem keveredik bele mások vitájába. Jó szándékú segíteni akarását félreértelmezhetik. Ha fáradékony és ingerlékeny, az leginkább aktív pihenéssel orvosolható.

Vízöntő  (január 21-február 20.)  A munka terén szerencsésnek mondhatja magát, de a szerelmi életében némi kellemetlenség várható. Vitát válthat ki ön és partnere között, ha más-más elképzeléseik vannak az életvezetésről.

Halak  (február 21-március 20.) Ha párkapcsolatban él, és mégis magányosnak érzi magát, ne házon kívül keressen vigasztalást, hanem őszintén beszélje meg a gondjait a partnerével. Javulást csak így remélhet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!