Horoszkópok

2010.02.15. 23:01

Napi horoszkóp

Hogyha ma minden a tervei szerint alakul, a Rák megszabadulhat pár nehéz tehertől.

zaol.hu

Kos  (március 21-április 20.) Szokatlan jókedve van, és ez mindenkire hatással van. Valójában nem sok oka lehet a vidámságra. A sok elmaradása akár nyomaszthatná is, de a magabiztossága átsegíti a nehézségeken.

Bika  (április 21-május 20.) Kedvező az időszak a kommunikációhoz. Ma kiépíthet néhány gyümölcsöző kapcsolatot. Este menjen el a barátaival, mozduljon ki otthonról! Beszélgetés közben sok mindenre fény derülhet.

Ikrek  (május 21-június 21.) Ne akarjon folyton másoknak megfelelni. Elég, ha önmagával elégedett. Ha jól érzi magát a bőrében, jókedvet sugároz környezete felé, az átragad másokra is. Ezzel már elég sokat tett.

Rák  (június 22-július 22.) Hogyha ma minden a tervei szerint alakul, megszabadulhat pár nehéz tehertől. Végre gondolhat a pihenésre. Ne vállaljon át nem látható feladatokat, mert azok keresztülhúzhatják a számításait.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Ma nyugodt napja lesz. A gondjaira képes bölcsen, csaknem kívülállóként tekinteni, hideg fejjel dönteni. Ha elkezd egy munkafolyamatot, akkor azt vigye végig a kezdettől a végéig.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Talán elégedetlen annak ellenére, hogy nincs különösebb oka rá. Úgy érezheti, hogy a feladatok meghaladják az erejét. Gazdálkodjon okosan az idejével és az energiájával!

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Igyekezzen alkalmazkodni a partneréhez, és kellemes, romantikus napot tölthetnek együtt. Ne tervezzen meg semmit előre, jobb, ha hagyja magát sodortatni az eseményekkel.

Skorpió  (október 24-november 22.) Szánjon időt az élet kellemesebb oldalának élvezetére is! Ha mindig csak a munkának él, felőrlődik benne. Egy jó kis pihenő után hatékonyabban végezhet mindent. Megéri tehát.

Nyilas  (november 23-december 21.) Csábító ajánlatot kaphat, olyat, amilyent csak ritkán kap az ember. Nem szabad elfelejtenie, hogy ez az ajánlat bizonyos kellemetlenségekkel is járhat. Lehet, hogy fel kell adnia eddigi életvitelét.

Bak  (december 22-január 20.) Lehet, hogy ma akadályba ütközik ott, ahol egyáltalán nem számított rá. Gondolja végig, hogy mindig korrektül viselkedett-e az utóbbi időben. Legyen őszinte önmagához!

Vízöntő  (január 21-február 20.) Ha összekuszálódtak az érzelmei, arra nem megoldás az önsajnálat. Meg kell formálnia egy határozott jövőképet, és ahhoz következetesen ragaszkodni. Az utazás most jót tenne önnek.

Halak (február 21-március 20.) Szerettei körében megtalálja a nyugalmat és a biztonságot, így feltöltődhet a következő napok kihívásai előtt. Telve van szeretettel, így aztán bárki kéréssel fordul önhöz, azt nem rest teljesíteni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!