Horoszkópok

2010.02.17. 23:06

Napi horoszkóp

A Rák ma lazíthat, s ebbe akár egy jó baráti beszélgetés is belefér. Holnap viszont új feladatok várnak rá.

zaol.hu

Kos  (március21-április 20.)  A Hold a Kosban jár. Ezek a napok különösen alkalmasak önnek az alkotó tevékenységre. Ha meg akarja valósítani az elképzeléseit, a legjobb, ha most kezd hozzá. Legyen céltudatos és előrelátó.

Bika  (április 21-május 20.) Ma igen nagy lehet önben a vállalkozó kedv. Okosnak kell lennie, mert a meggondolatlanság veszélyeztetheti a nagy terveket. Ha kigondol valamit, azt beszélje meg másokkal, ne döntsön egyedül.

Ikrek  (május 21-június 21.) A Mars bolygó a segítségére van: megszünteti a már-már túlzásba vitt szerénységét, és az öntől megszokottól merészebb álmokra inspirálja. Határozott lesz, és mindent átgondol, mielőtt döntéseket hoz.

Rák  (június22-július 22.) Ne adja föl az álmait gyakorlatias megfontolások miatt. Ma engedje el magát és éljen a pillanatnak! A holnap új feladatokat hoz, de most még lazíthat. Egy baráti beszélgetés jól esne önnek.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Ma nyugtalanabb lehet a szokásosnál. Felfokozott érzelmi állapotban van, emiatt nem látja reálisan a dolgokat. Tartózkodjék a vakmerő tettektől! Gondolja át a szélsőséges elképzeléseit.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) A megérzéseit most az üzleti életben kamatoztathatja. Családi körben viszont vitát jeleznek a csillagok. A szóváltás abból adódhat, hogy ön kissé könnyelműen bánik a pénzzel.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Erős késztetést érezhet arra, hogy új lehetőségek után kutasson. Talán a korábbinál nagyobb anyagi biztonságot szeretne teremteni, és bebizonyítani, hogy képes különleges teljesítményekre.

Skorpió  (október 24-november 22.) A nehezebb időszakokban ügyeskedéssel és manőverezéssel semmit sem ér. Jobban teszi, ha kizárólag előre figyel, a lényegre koncentrál, és összeszedi a gondolatait, amikor dönteni kell. 

Nyilas (november 23-december 21.) Lehet, hogy a jövő héten többször is bizonyítania kell, hogy nem ijed meg a saját árnyékától. Figyeljen arra, amit csinál. Ne legyenek az elveivel, elképzeléseivel ütköző tettei.

Bak  (december 22-január 20.) Több érve is van arra, hogy miért ne tegye meg, amit nem akar, és van lehetősége a dolgok megkerülésére is. Mégis: valamely hónapok óta halasztgatott ügyét most végre le kellene zárnia.
 
Vízöntő  (január 21-február 20.) Elképzelhető, hogy a jelenlegi munkáját csak egy lépcsőfoknak tartja a vágyai beteljesülése felé. Mégis, amikor lehetősége nyílik a továbblépéshez, elbizonytalanodik, meggondolja magát.
 
Halak  (február 21-március 20.) Nem kellene romantikus ábrándokat kergetnie. Ha nem száll le a felhőkből, nem tudja meg, milyen is a valódi, küzdelemmel kivívott boldogság. Próbáljon reálisabban gondolkodni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!