Horoszkópok

2010.02.22. 23:41

Napi horoszkóp

Az Oroszlán jegy szülöttei a napokban kivívhatják környezetük osztatlan bámulatát.

zaol.hu

Kos  (március 21-április 20.) Ön nem tud hallgatni, ha megbántják. Higgye el, nincs folyton önigazolásra szüksége, ha konfliktushelyzetbe kerül. Ne vegye sértésnek, ha a partnere másképpen gondolkodik, mint ön.

Bika  (április 21-május 20.) Lehet, hogy ma nehezen viseli mások jelenlétét, ezért meglehetősen nyersen bánik a környezetében lévőkkel. Ha így volna, később ne mulassza el kiengesztelni azt, akit ma megbánt.

Ikrek  (május 21-június 21.) A Hold az ön jegyében tartózkodik. Ha teheti, ne gondolkodjon prózai dolgokon, teljen ez a nap szépen. Felejtse el legalább egy kis időre a gondokat. Lássa meg a jót, gondolkodjon pozitívan.

Rák  (június 22-július 22.) Ha már nem érzi jól magát egy régóta tartó kapcsolatában, akkor legyen ereje megszakítani azt. Nem kell előre nem látható következményektől félnie. A Rákok friss vízben érzik jól magukat.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Önnek jó érzéke van ahhoz, hogy a már-már kilátástalan helyzetekben is ügyesen kivágja magát. Gyakran kivívja ezzel környezete osztatlan bámulatát. Így lesz ez a napokban is.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Egy korábban elvégzett munka révén némi pénz ütheti a markát. Elégedettsége nem alaptalan. Amúgy sikere lehet a szerelemben is. Egyéniségének varázsa hat a másik nemre.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Szüksége van egy kis pihenésre. Nem annyira testi, mint inkább lelki feltöltődésre. Tartsa magát távol a szélsőségektől, válasszon megnyugtató, és minden szempontból üdítő elfoglaltságot.

Skorpió  (október 24-november 22.) Ne becsülje túl a munkabírását! Ön képes a végletekig hajszolni magát, nehogy megszólják. Ha érzi, hogy lankad, ne erőlködjön tovább, inkább pihenjen meg, hagyja későbbre a folytatást.
 
Nyilas  (november 23-december 21.) Érdemes a külvilágnak hátat fordítva ma a saját munkáját végeznie, hogy megbízható eredményhez jusson. Megalapozott párkapcsolatában jól érezheti magát, ne is akarjon ennél többet.
 
Bak  (december 22-január 20.) Talán ma semmi sem megy úgy, ahogy szeretné. Az az érzése, hogy sohasem lesz vége a mai napnak. Változtatnia kell ezen a negatív beállítódáson, mert különben egészen ingerültté válik.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Pályáján sikerek jelezhetik, hogy jól választott hivatást, és nem aprózza el a tehetségét. Ám szerencse is kell ahhoz, hogy bizonyíthasson, és ezúttal Fortuna a kegyeibe fogadja.

Halak  (február 21-március 20.) Ma elragadhatják önt az érzelmek. Lehet, hogy szerelmes? Ha éppen azon munkálkodik, hogy valaki közelébe férkőzzön, akkor a kitartó igyekezet, a gyengéd figyelmesség elnyeri a méltó jutalmát.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!