Horoszkópok

2010.02.26. 23:07

Napi horoszkóp

A Bika türelmes és szorgalmas, így érdemes a napokban valami nagy dolgot tervezni,melynek magvalósításához elengedhetetlenek ezek a tulajdonságok.

zaol.hu

Kos  (március 21-április 20.) Ne mulassza el azokat a kitűnő alkalmakat, amik várják. Ha hívják, menjen. Emlékezetes beszélgetésekben lehet része. Még az is lehet, hogy új lehetőségek mozgatják meg a fantáziáját.

Bika  (április 21-május 20.) Most türelmes és szorgalmas, alkalmas tehát a napokban a komoly erőfeszítésekre. Ne hagyja félbe azt, amit elkezdett! A legnagyobb erő a lelkünk ereje, amely le tudja küzdeni a félelmeket.

Ikrek  (május 21-június 21.) Ne aprózza szét magát, mert nem lesz ereje a fontos dolgokra! Koncentráljon legfőbb feladatára, és most kivételesen ne akarjon mindenkinek a kedvére tenni. Önmagával is törődnie kell.
 
Rák  (június 22-július 22.) Jó időszak ez elvégezni bizalmas feladatokat, elsimítani a saját, vagy ismerősei anyagi vagy otthoni problémáit. A hétvégén alkalma van megtenni azokat a dolgokat, amiket régóta szeretne.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Fontosnak kell éreznie, amit tesz, különben nem lesz elég ereje a befejezéséhez. A rokonságában akadhatnak gyámolításra, biztatásra várók, karolja fel őket. Ön most lelkileg erősebb a többieknél.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Újjávarázsolódva, lendületesen vág bele az aktuális teendői elvégzésébe. Már talán nem nyomasztják az elmúlt időszak dilemmái. Ha voltak is gondjai, mostanra bizonyára rendeződtek.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Költekezés helyett próbálja meg inkább a kintlévőségeit behajtani, értékeit biztonságba helyezni. Megvalósíthatja, amiről a közelmúltban határozott, és lassan tervezheti a tavaszi időszakot.

Skorpió  (október24-november 22.) Ragaszkodik az elveihez, és ha kell, hősiesen védi magát. Később mindig kiderül, hogy igaza volt! Nem kérkedik a sikereivel, hanem csendben továbblép. Tiszteletreméltó magatartás.

Nyilas  (november 23-december 21.) Lehet, hogy ismét felbukkan az a probléma, amit már régen megoldottnak hitt. Ne essen kétségbe, az azóta megszerzett tapasztalatokkal felvértezve most már győzedelmeskedhet felette.

Bak  (december 22-január 20.) Nem esik nehezére, hogy mások kedvében járjon. Kedvesének, szeretteinek a gondolatait is kitalálja, mintha telepatikus képességgel lenne megáldva. Ha szép napjuk lesz, az ön érdeme.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Adjon több időt magának a pihenésre, mert lehet, hogy az idegei túl vannak terhelve. Gyakorolja a relaxációt. Legyen körültekintő, mindig számoljon a lépései lehetséges következményeivel.

Halak  (február 21-március 20.) Ne bízzon semmit se a véletlenre, se a könnyelműen ígérgető barátokra, mert csak az sikerülhet, amit saját maga vesz a kezébe. Nagy türelemre lesz szüksége, de vannak belső tartalékai.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!