Horoszkópok

2010.01.04. 23:30

Napi horoszkóp

Az Oroszlánoknál enyhülnek a gondok, de azért még lesznek napok, amikor a korábbi megoldatlan problémák napirendre kerülnek.

zaol.hu

Kos  (március 21-április 20.) A magánéletében fejlemény várható, és ez kihat a munkájára is. Előfordulhat, hogy időlegesen megszakad a kapcsolata egy olyan emberrel, aki sokat jelent önnek. Mégse szomorkodjon!

Bika  (április 21-május 20.) Nem kell mindent önnek megoldania! Ha látja, hogy nem fogadják el az álláspontját, ne erőltesse. Ha kiadások miatt bosszankodik, gondoljon arra, milyen szerencse, hogy volt miből fizetnie.

Ikrek  (május 21-június 21.) Bízzon a szerencséjében, és vágjon bele abba, amit már régóta tervez! Nem kell aggódnia, ebben a hónapban ön jó érzékkel intézi a pénzügyeket, és Fortuna is a kegyeibe fogadja.

Rák  (június 22-július 22.) Egy terve megvalósítása most már csak karnyújtásnyira van, de minél közelebb kerül hozzá, annál kevésbé tetszik önnek a helyzet. Ne aggódjon, idővel javíthat a most még tökéletlen dolgokon.
 
Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) A mai napja mozgalmasabb, mint szeretné. Váratlan telefonhívások és látogatók terhelik. Pedig ön olyan szépen eltervezte a teendőit! Ha teheti, este vonuljon vissza és pihenjen.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Ma remélhetőleg nyugodt napja lesz, élvezheti az otthon melegét. A barátságos meghitt környezet jó hatással van önre. Napközben azonban szakítson időt a hivatalos ügyek intézésére is.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Próbáljon ki valamit, ami újdonságot jelent a hétköznapokon! Hogy mit, azt önnek kell megkeresnie. Ha jól választ, a szokásostól eltérő tevékenység egészen felfrissíti majd. 

Skorpió  (október 24-november 22.) Bizonyos munkahelyi gondok múlófélben vannak, most már talán nyugodtabb lesz az életvitele, mint a korábbi időszakban. Engedje el magát egy picit, ma ne bíbelődjön komoly dolgokkal!

Nyilas  (november 23-december 21.) Úgy érzi, hogy mindenki megkergült. Semmit nem képes nyugodtan végigvinni, mert folyton ott akadékoskodnak ön körül. Nem csoda, ha ön is idegessé, szétszórttá válik.

Bak  (december 22-január 20.) Sokat pihenhetett az elmúlt napokban, így mostanra feltöltődött energiával. Itt az ideje, hogy végre dolgozzon is. Ha valamit elmondani készül a partnerének, ne halogassa tovább.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Az ön munkakedve bizonyára hatalmas, mégse terhelje agyon a munkatársait. Találjon ki olyan elfoglaltságokat, amelyekben szívesen részt vállalnak a környezetében lévő emberek. 

Halak  (február 21-március 20.) Néha tervezgetés nélkül is igen jól sikerülhet egy nap. Ne szalasszon el semmilyen adódó alkalmat, mondjon minden ésszerű programajánlatra igent. Ámor birodalmában kalandok várják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!