Horoszkópok

2010.01.05. 23:32

Napi horoszkóp

A Nyilas ma akkor cselekszik helyesen , ha minden döntése előtt összegzi az eredményeket, és átgondolja a hibalehetőségeket.

zaol.hu

Kos  (március 21-április 20.) Baj van az önbizalmával, ha abban a tudatban él, hogy magától semmire sem képes! Most hajlik arra, hogy az önérvényesítés helyett egy könnyebb módszert válasszon: a kompromisszumot.

Bika  (április 21-május 20.) A nehezen megszerzett harmóniát ma úgy látszik, semmi nem veszélyezteti. Ha van egy társa, akivel meg tudja osztani a napi gondjait, gondolatait, akkor igazán csodás napjai lehetnek.

Ikrek  (május 21-június 21.) A mai nap a nagy találkozások, a forró pillantások napja lehet. Élje meg e perceket, mert hevesek ugyan, de hamar elszállnak. A munkájával kapcsolatosan megszülethet egy rég várt eredmény.

Rák  (június 22-július 22.) Amibe most belekezd, azt sikerrel be is fejezi. Nem kell kapkodnia, többre megy, ha nyugodtan, jó időbeosztással ténykedik. A győzelemhez vezető út még hosszú, legyen türelemmel.

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Örömmel nyugtázhatja, hogy jól kezdődik ez a hónap, meg lehet elégedve magával. Ha úgy érzi, hogy valami mégsem tökéletes, az ezért lehet, mert van, amit még nem lát át kellőképpen.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Az ígéreteket illik betartani! Ellenkező esetben megharagudhatnak önre. Nem mindenki értékeli a nemtörődömségét. Ráadásul a Hold a Szűzben járva növeli az önbizalmát.

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Lehet, hogy makacsul ragaszkodik egy dologhoz, azaz úgy gondolja, hogy ami az öné, ahhoz senki másnak nincs köze. A bolygóállások ma még inkább elmélyíthetik önben ezt a hitet.

Skorpió  (október 24-november 22.) Fortuna ma kézen fogja, és jó irányba vezeti. Bármibe kezd, bármit tervez, az sikerül. Visszatérhet az emberekbe vetett hite. Megbékélhet a világgal, és önmagával is.

Nyilas  (november 23-december 21.) Helyesen cselekszik, ha minden döntése előtt összegzi az eredményeket, és átgondolja a hibalehetőségeket. A problémáit hamarosan leküzdi. Megint jó úton haladhat minden.

Bak  (december 22-január 20.) Ne hajszolja a végletekig magát! Jól tenné, ha a jövőben több időt szánna önmagára. Minden a jó időbeosztáson múlik. Egy tevékenységgel se foglalkozzon többet, mint amennyit az érdemel.

Vízöntő  (január 21-február 20.) A csillagok szerint a szerelmi életében válaszút elé kerülhet. Döntést hozni nehéz, közölni még inkább az. Mégsem szabad elodáznia a dolgot. Jöjjön, aminek jönnie kell.

Halak  (február 21-március 20.) Jupiter, a növekedés bolygója új lehetőségeket nyit meg ön előtt az év elején. Pontosan tudja, mi a tét ebben az időszakban, és azt is, hogy megérné a kockázatot, belevágni valami újba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!