Horoszkópok

2010.01.19. 00:44

Napi horoszkóp

A Vízöntő ma kissé bizonytalan. Az ötleteit nem meri megvalósítani, mert beláthatatlan következményektől tart.

zaol.hu

Kos  (március 21-április 20.) A legtöbb idejét a munkájával tölti, de minden igyekezete ellenére sem tud korán végezni. Így aztán nem csoda, ha esténként már meglehetősen kókadt, aminek viszont a szerettei látják kárát.

Bika (április 21-május 20.) A Vénusz romantikával megszépített dolgos napokat ígér. Sok dolga lesz, de a kötelességek teljesítése utáni meghitt órák kárpótolhatják mindenért. Hagyjon időt magának az érzelmi élet kiteljesítésére!

Ikrek  (május 21-június 21.) Ez az időszak új szerelmet hozhat a még társtalan Ikreknek. Akik pedig kapcsolatban élnek, újra felfedezhetik partnerükben a jó tulajdonságokat. Mondhatni, újra szerelmesek lesznek egymásba.

Rák  (június 22-július 22.) Nem könnyű a helyzete mostanában. Nem tudni, hogy tudatosan gátolják-e a céljai elérésében, vagy szerencsétlen véletlenek teszik próbára a türelmét. Kitartás, hamarosan minden jóra fordul!

Oroszlán  (július 23-augusztus 23.) Ma szétszórtabb a szokásosnál. Nem lenne haszontalan meghallgatni mások elképzeléseit. Tanulhat belőlük. Egyébiránt ne ígérjen meg olyasmit, amit valószínűleg nem tud megtenni.

Szűz  (augusztus 24-szeptember 23.) Készítsen terveket, és kezdje el megvalósítani őket. Ebben a hónapban érdemes lerakni valaminek az alapját, hogy aztán bizton építhessen rá tavasszal. Higgyen a sikerben!

Mérleg  (szeptember 24-október 23.) Tele van jobbnál jobb ötletekkel. Már csak a megvalósításukat kell alaposan átgondolnia. Keressen társakat maga mellé! Otthon ne vitatkozzon jelentéktelen dolgok miatt.

Skorpió  (október 24-november 22.) Egy ingatlannal kapcsolatos kedvező változás várható a közeli jövőben. Anyagi helyzete is jobbra fordulhat, alapvetően minden javuló tendenciát mutat. Csüggedésre semmi ok!

Nyilas  (november 23-december 21.) Csalódást érezhet. Úgy hiszi, hogy igaza van egy munkahelyi ügyben, de nem hallgatnak a szavára. Pedig olyan ötletei vannak, amelyek megoldást hoznának egy fontos kérdésben.

Bak  (december 22-január 20.) Nem lehet könnyű most a saját elképzelései szerint végezni a dolgát. Sok az akadékoskodó ember ön körül. A civódók közt viszont könnyen igazságot tesz, mert kívülről szemléli a történéseket.

Vízöntő  (január 21-február 20.) Habitusával ellentétben, ön ma kissé bizonytalan. Az ötleteit nem meri megvalósítani, mert beláthatatlan következményektől tart. Legyen bátor, mondja ki a véleményét! Csakúgy, mint máskor.

Halak  (február 21-március 20.) Kezébe kellene vennie a sorsa irányítását. Ha változtat a hozzáállásán, Fortuna is a kegyeibe fogadja. Barátaitól biztatást és segítséget egyaránt kaphat. Persze lehet, hogy nem is lesz rá szüksége.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!