Horoszkópok

2009.11.10. 23:53

Napi horoszkóp

A Skorpióknak ma optimista napjuk lesz, de vigyázat, figyelniük kell arra, hogy jól összefogják a szanaszét futó szálakat.

zaol.hu

Kos (március 21-április 20.) Több tudatosságot! Ön néha összevissza csapong, és nem akarja észrevenni a dolgok mélyebb összefüggéseit. Most is hajlamos minden apró-cseprő problémát drámaként élni meg.

Bika (április 21-május 20.) Több terhet vesz magára, mint amennyit könnyedén elbír. Nem csoda, ha a főnökei és a munkatársai kihasználják. Önnek valóban nagy a teherbírása, de ne vigye túlzásba a cipekedést.

Ikrek (május 21-június 21.) Ma érdemes a kapcsolatokat ápolni, legyen az munkakapcsolat, vagy más viszony. A közösen végzett tevékenység, vagy a munka utáni együttlét folyományaképp megerősödnek a baráti szálak.

Rák (június 22-július 22.) Élvezni fogja az elkövetkező napokat. Ráeszmélhet, hogy a komoly és felelősségteljes hozzáállás még nem jelenti azt, hogy sose lehet könnyed. Időnként nyugodtan lazíthat és nevethet egy jót.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Szakmai téren előbbre juthat, ha megfigyeli az önétől eltérő módszerekkel dolgozó kollégákat. Tegye félre a büszkeségét, hiszen lehet, hogy tanulhat tőlük valamit. Nyitottnak kell lennie.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) A Hold az ön jegyében jár. Kreativitása most magas fokon áll, elméjében jobbnál jobb gondolatok kergethetik egymást. Óvakodjon a testi-lelki kimerüléstől, mert képes a végsőkig hajtani magát.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) A csillagok segítik kibontakoztatni a képességeit. A titkos vágyak is felszínre kerülnek, de az elérésükért keményen meg kell küzdeni. Semmi gond, van idő, és ön nem szokott türelmetlenkedni.

Skorpió (október 24-november 22.) Nagyvonalúság és optimizmus jellemzi ma önt. Akkor lesz eredményes, ha képes összefogni a szanaszét futó szálakat. Szerencsére az éleslátása és a józan ítélőképessége segítik ebben.

Nyilas (november 23-december 21.) A bolygók egy kis visszafogottságot bocsáthatnak önre. Fura lehet ezt megélni, hiszen ön éppen az ellenkezőjéről híres. A kapcsolatainak mindenesetre jót tesz a szerény viselkedésmód.

Bak (december 22-január 20.) Ha vannak titkai, elképzelhető, hogy azok lelepleződnek. Most olyan időszakot élhet, amikor szüksége lesz bizonyos válságkezelő képességekre. Lehet, hogy aggódnia kell valaki miatt.

Vízöntő (január 21-február 20.) Ha a szívére hallgat, alkalmasint a szerencse kíséri. Akár nagyobb pénzösszeghez is juthat. Ha a karrierjét továbbra is egyengetni szeretné, akkor ereje legjavát most a munkára kell koncentrálnia.

Halak (február 21-március 20.) Jó sora lehet annak, aki ön mellett él, dolgozik. Most nagyon kellemessé tudja varázsolni a légkört. Nyugalmat áraszt, és okos tanácsaival biztatja azokat, akik megtorpantak az útjukon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!