Horoszkópok

2017.06.06. 16:01

Napi horoszkóp - Az Oroszlánok ma könnyedén köthetnek új ismeretségeket

Ma a Rák alaposabb lesz, mint máskor.

KOS (március 21. - április 20.) - A Hold maradt a Skorpió jegyében. Minden megy tovább a maga útján, probléma nélkül. Remekül menedzseli az ügyeit, sőt, még másoknak is a segítségére lehet!

BIKA (április 21. - május 20.) - A Merkúr már az Ikrek jegyében van, ma szemben áll a Holddal. Ez az ön számára kicsit „erős” bolygóállás. Csodálatosan tud érvényesülni, kívánságait meg fogják hallgatni.

IKREK (május 21. - június 21.) - A Merkúr már az Ikrek jegyében jár, a legjobb ötleteket juttatja eszébe. Most lazán és kényelmesen végezheti a munkáját, csak a legsürgősebb dolgokkal kell törődnie.

RÁK (június 22. - július 22.) - Ma alaposabb lesz, mint máskor, ezért mások akár úgy is láthatják, hogy lelassult, de higgye el, hosszú távon ez lesz a legkifizetődőbb. A szerelemben építsen a hűségre!

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.) - A Merkúr az Ikrek jegyében jár, ennek segítségével most könnyedén köthet új ismeretségeket, és szívesen osztja meg a tudását másokkal. Ezek az újdonsült kapcsolatok később még jól jöhetnek!

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.) - Régen tapasztalt érzelmek kerítik hatalmukba, és nagy szenvedélyt hozhatnak az életébe. Fontolja meg, akar-e változtatni a biztoson pusztán kalandvágyból?

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.) - Remekül érzi magát ma, elégedett a dolgok jelenlegi folyásával. Foglalkozzon a rutinfeladatokkal, ezek most nem untatják, viszont jól tud haladni velük.

SKORPIÓ (október 24.- november 22.) - A Hold az ön jegyében jár. Ez meglepő fejleményekhez és fordulatokhoz vezethet. Ne cselekedjen elhamarkodottan, hanem koncentráljon a hosszú távú célokra.

NYILAS (november 23. - december 21.) - Kisebb gondok adódhatnak a párkapcsolatában. Egyikük borzasztóan féltékenykedik, de sajnos egyáltalán nem biztos, hogy alaptalanul. Vizsgálja meg az érem mindkét oldalát!

BAK (december 22. - január 20.) - Ma csodálatos, meggyőző munkát tud nyújtani. Jóformán semmilyen kérését nem utasítják el. Anyagi területen is adódhat egy olyan esély, amelyet nem szabad elszalasztania. Éljen a lehetőséggel!

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 20.) - Ma egy beszélgetés során fény derül valamilyen fontos dologra. Az is lehetséges, hogy saját magától fog rájönni valamire. A felmerülő problémát ne próbálja meg azonnal megoldani.

HALAK (február 21.- március 20.) - Új lehetőségeket jelez csillaga, melyek meghozzák ön számára a nyugalmat és a boldogságot. Rendkívül szerencsésnek érezheti magát a magánéletét tekintve.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!