Horoszkópok

2017.01.29. 11:07

Napi horoszkóp - Az Ikrek mindig maximálisan odaadja magát a munkájának, tegyen így ma is

A Bak ma elbizonytalanodik egy fontos kérdésben.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Remek napra számíthat. A Mars már a Kos jegyében jár, és sok lendületet ad önnek. Az esti órákban egy szép és nagyon érdekes találkozásban lehet része, főleg, ha nyitva tartja a szemét.

Bika (április 21.-május 20.) - Most hajlamos lesz arra, hogy túlzott kockázatot vállaljon, emiatt anyagi veszteség érheti. Ha megfelelő önkontrollal bír, akkor viszont nagyot léphet előre a karrierjében!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ön mindig maximálisan odaadja magát a munkájának, és még arra is van gondja, hogy másokon segítsen. Ha a mai napon is így tesz, higgye el, nem fog elmaradni a jutalma.

Rák (június 22.-július 22.) - Pénzügyeket illető döntéseket kell ma hoznia. Próbáljon meg racionális maradni, és kerülje a felesleges illúziókat! Éppen ezért jobb, ha a hiteleket, ha lehet, egészen elkerüli.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Úgy érzi, kifogyott a türelméből, képtelen arra, hogy további kompromisszumokat kössön a munkahelyén. Pedig nincs még itt az ideje a továbblépésnek...

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Bármely elképzelését meg tudja valósítani, de ügyeljen arra, hogy ne torkoljon le másokat, hagyja, hogy elmondják a véleményüket. Ma sérülékenyebb lesz, mint máskor.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Sikerélményben lehet része. Érzékeny típus, sokat számít, kap-e pozitív visszajelzéseket. Ha ráadásul olyan személytől kapja, aki kedves a szívének, az még inspirálóbb.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Kellemetlenül érintheti, ha valaki anyagi szívességet kér öntől ma. Ha azonban nem túl nagy a kért összeg, ne tagadja meg, nagyon sokat segíthet vele...

Nyilas (november 23.-december 21.) - Párkapcsolati gondjaiért részben magát is okolhatja. Ennek megoldásához persze nem elég a puszta belátás, valamit tennie is kellene ahhoz, hogy megteremtse a békét...

Bak (december 22.- január 20.) - Elbizonytalanodik egy fontos kérdésben, és ettől kényszerítve érzi magát, hogy valamilyen önigazolást keressen. Jobb lenne, ha inkább átbeszélné a problémát egy barátjával.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Sokféle lehetőséget kínál önnek a mai nap. Fontos lehet, hogy tartsa magát a céljaihoz. Fennáll ugyanis a veszélye annak, hogy a váratlan események elsodorják.

Halak (február 21.- március 20.) - Ma nagyon jó hírt kaphat, ami a jövőjére is befolyással lehet, főleg a pénzügyeire hat kedvezően. A mai napon még lazítson, este pedig ünnepeljen egy kicsit!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!