Horoszkópok

2017.05.17. 14:10

Napi horoszkóp - A Vízöntő ma ne legyen türelmetlen!

A Halak ma szétszórttá válhat.

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold a Vízöntő jegyében áll, és jó fényszöget kap a Marstól. Új barátságok jöhetnek létre, és most tényleg megláthatja, ki az őszinte önhöz, és ki az, aki hátsó szándékkal közelít ön felé.

BIKA (április 21.-május 20.) - A Merkúr már a Bika jegyébe lépett, ez főként az emberi kapcsolataira van jó hatással. Békét köthet valakivel, de akár egy új barátot is szerezhet magának. A közérzete viszont nem a legjobb.

IKREK (május 21.-június 21.) - Ha valami fontos dolgot kell elmagyaráznia a kollégáinak, jobban teszi, ha meghívja őket kávéra, és jó hangulatban veszik sorra a tudnivalókat. A javaslatainak a fogadtatása kedvező lesz.

RÁK (június 22.-július 22.) - Minden, amibe belefog, komoly sikereket ígér önnek, ráadásul még egy olyan jó hírt is kaphat, ami egész napra felvillanyozza. Estére nagyon elfárad majd, ideje korábban ágyba bújni.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Kellemetlen híreket kaphat, ezt a napot szívesen elcserélné egy másikra. Számítson arra, hogy a türelmét és a maga- biztosságát is próbára akarják tenni. Jobban teszi, ha ma nem vitatkozik senkivel.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Előfordulhat, hogy ma egy sorsfordító tárgyaláson kell részt vennie. Figyeljen oda arra, amit a többiek mondanak. Végül mindent az ön tárgyszerű hozzászólásai fognak eldönteni.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Most szívesen megmutatja a környezetének, hogy mit tud, és fontossá válik, hogy figyel-jenek önre. Lehetséges, hogy egy egész vagyont kell áldoznia erre a célra.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Ha a mai napon egy döntés előtt áll, akkor pontosan érezni fogja, hogy mi a helyes, ám a siker érdekében néhány komoly akadályt le kell küzdenie, mire célt ér.

NYILAS (november 23.-december 21.) - A Hold a Vízöntő jegyében áll, ez erőssé és magabiztossá teszi. Arra azért nagyon vigyázzon, hogy nehogy elbízza magát, és felesleges kockázatot vállaljon.

BAK (december 22.- január 20.) - Ne ma álljon elő az újító ötleteivel, mert a főnökei hallani sem akarnak a terveiről. Egy jó barátja bizalmas információkat oszt meg önnel egy befektetési lehetőségről. Az élet kínál önnek esélyeket.

VÍZÖNTŐ (január 21.- február 20.) - Ne legyen türelmetlen! Ha kimutatja, mennyire gyorsan akar nyerni, mások megakadályozhatják ebben, ezt pedig nem engedheti meg magának. Terelje el valamivel a figyelmét.

HALAK (február 21.- március 20.) - Szétszórttá válhat, és hamarabb követhet el figyelmetlenségből eredő hibákat. Most vigyáznia kell arra, hogy ne váljon csalók és szélhámosok áldozatává. Nem kell mindent elhinnie!








Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!