Horoszkópok

2017.02.01. 17:00

Napi horoszkóp - A Skorpió tele van örömmel és energiával

A Vízöntő ma minden esetben azonnal kapcsol.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Jól halad a munkáival, és szívesen is dolgozik, nem esik nehezére a nehezebb feladatok elvégzése sem. Délután valaki tapintatlan kérdésekkel bombázza, jó lenne, ha helyretenné az illetőt.

Bika (április 21.-május 20.) - Talán többet vállalt vagy kockáztatott a kelleténél, ezért kimerült. Rosszak az előérzetei, állandó aggodalom vagy féltékenység kínozza. Miért nem tisztázza a félreértéseket?

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ön szeret egyedül, tiszta fejjel dönteni, azt viszont kifejezetten gyűlöli, ha pillanatok alatt kell fontos ügyekben választ adnia. Fogadja el a baráti tanácsot, így talán könnyebb dolga lesz.

Rák (június 22.-július 22.) - Úgy érzi, jó formában van, tetterős, mégsem kerek a világ... Lehet, hogy egy románc túlzottan megzavarta az életrendjét? Szüksége lenne pár nap egyedüllétre, hogy dönteni tudjon.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Igyekezzen minél diplomatikusabbnak lenni, különben kínos helyzetbe sodorhatja magát. A fontos döntéseket halassza a jövő hétre, akkor higgadtabban tud majd cselekedni.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ha párkapcsolatban él, akkor igazán boldog napra számíthat! Ha ön az egyedülállók táborához tartozik, akkor este menjen el szórakozni, mert megismerkedhet valakivel!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Most különösen fontos, hogy megtalálja a közös hangot másokkal. Legyen óvatos, mert nem biztos, hogy minden hír, amit hall, megbízható forrásból származik

Skorpió (október 24.-november 22.) - Tele van örömmel és energiával, ráadásul alkalma lesz megmutatni a tudását. Már-már csodálkozni fog azon, hogy milyen könnyen megy most minden.

Nyilas (november 23.-december 21.) - A gyakorlati dolgokkal kell most foglalkoznia, elsősorban a tervei megvalósításához szükséges pénz előteremtésével. Mindenben megegyezésre juthat, csak akarnia kell.

Bak (december 22.- január 20.) - Ma kedvezőtlen bolygóállások nehezítik az életét, konfliktusokra számíthat a magánéletében és a munkahelyén is. Maradjon tárgyilagos és tartsa magát takarékon...

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ma minden esetben azonnal kapcsol. Ne engedje, hogy a rossz hangulat eluralkodjon önön, és ne vigye túlzásba a munkát, mert ez most egészségügyi panaszokhoz vezethet.

Halak (február 21.- március 20.) - Heves vérmérséklete most könnyen bajba sodorhatja. Válogassa meg jobban a szavait, főleg, ha a munkatársával kerül összetűzésbe. Muszáj uralkodnia magán.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!