Horoszkópok

2016.02.25. 12:47

Napi horoszkóp - A Mérleg elől elhárulnak az anyagi akadályok

Nézze meg, mit ígérnek péntekre a csillagok!

Heffler Péter

Kos – Remekül tudja majd ma érvényesíteni az érdekeit, ráadásul úgy, hogy közben másokat is maga mellé tud állítani. Talán a jó hangulata és a pozitív hozzáállás az, amiért ennyire sikeres lesz.

Bika – Rendkívül sokat fog dolgozni és nagy kitartással végzi majd a teendőit. Előfordulhat egy kisebb hiba is, ami lelassítja, de még ez sem törheti meg a lendületét. Másra nem jut sok ideje ma!

Ikrek – Sose azért cselekedjen, hogy másoknak megmutassa. Ne hagyja, hogy befolyásolják! Mutassa inkább meg saját magának, hogy igenis képes az adott feladatot hibátlanul elvégezni.

Rák – Ha valakivel van egy régóta húzódó problémája, akkor itt az ideje tisztázni a dolgot. Ma tökéletes alkalom nyílik majd erre, csak elég bátornak kell lennie, hogy kezdeményezzen!

Oroszlán – Valaki, akiben eddig maradéktalanul megbízott csalódást okozott önnek, és megrendült az illetőben a bizalma. Az élet más területein is nagy változások várhatók a napokban.

Szűz – Valaki minden áron segíteni szeretne önnek, de úgy érzi, hogy ezt a harcot saját magának kell megvívnia. Amennyiben tényleg így van, akkor tudassa az illetővel az ambícióit!

Mérleg – Most, hogy az anyagi akadályok elhárultak bizakodva tekinthet előre. Kedvezően alakulnak a dolgok az élet többi területén is. Végre megvehet valamit, amit olyan régóta szeretne!

Skorpió – Olyan hírek birtokába jut ismerőseitől, amik alapján fogják befolyásolni a jövőjét. Annyi előnye van, hogy nekik hála fel tud készülni a változásra, és nem fogja váratlanul érni.

Nyilas – A munkájában remek döntéseket fog hozni, mivel megpróbál kreatívan gondolkozni. Ráadásul jó alkalom nyílik a nap folyamán arra is, hogy javítson pénzügyi helyzetén.

Bak – A hirtelen döntések helyett inkább végig kellene gondolnia az adott ügyeket, és ha valamivel több időbe is telik határozni, inkább szánja rá. Higgye el, így nem hibázhat!

Vízöntő – Szívesen tesz-vesz az otthonában, csinosítgatja azt és tervez előre, mit hova rak majd. Bátran engedjen teret a kreativitásának! Lehet, hogy valakit le szeretne nyűgözni?

Halak – Kettősség jellemzi majd a mai napját, ugyanis szeretné megőrizni a titkait mások előtt, mégis valamennyit el kell árulnia belőlük, hogy az embereket maga mellé tudja állítani.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!