Horoszkópok

2017.01.31. 15:46

Napi horoszkóp - A Kos ma legyen nagyon óvatos!

Az Ikreknek a bolygók sikert ígérnek a mai napra.

Thoma Izabella

Kos (március 21.-április 20.) - Ma legyen nagyon óvatos, főleg a háztartási balesetek jelentenek most veszélyt önre. Igyekezzen minél jobban koncentrálni, és egyszerre csak egy feladatot végezzen.

Bika (április 21.-május 20.) - A mindennapi rutin az idegeire fog menni, mert vágyik a változatosságra. Beszélgessen minél többet, mert ettől jobban érezheti magát, és jó még tanácsokat is kaphat!

Ikrek (május 21.-június 21.) - A bolygók sikert ígérnek önnek a mai napra. Ne maradjon le a fontos megbeszélésekről, és ne is halassza el azokat. Felkavarja, ha valakivel nem bánnak igazságosan.

Rák (június 22.-július 22.) - A kapcsolataiban most a kötelezettségek kerülnek előtérbe, ezeket nem kellene félvállról vennie. A szerelemnek szilárd, biztos talajra van szüksége. Ez teljesen világossá válik majd ön előtt.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - A Kos jegyében álló Hold felbátorítja arra, hogy valami újba is bele merjen kezdeni és ne ragadjon le a napi rutinnál. Számoljon a fáradtsággal és a kedvtelenséggel is!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Mai feladata, hogy rugalmasan alkalmazkodjon az ön körül zajló folyamatokhoz. Csak azokon a pontokon változtasson, amelyek már nem felelnek meg a céljainak.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Ma különösen jól tud koncentrálni a részletekre. Jól gondolja meg, hogyan bánik a kedvesével, mert ő most nem egykönnyen bocsát meg, ha hibát talál a viselkedésében.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Ön talán most túl komoly, kissé büszke és tartózkodó, sőt, elutasító, ezt pedig a környezetében élők érthetően zokon veszik. Tartózkodjék az értelmetlen féltékenykedéstől.

Nyilas (november 23.-december 21.) - A mai délutánt töltse a barátai társaságában, mindnyájan jól fogják érezni magukat. Jó benyomást tehet másokra, ha mindig csak önmagát adja. Jó lehetőséghez is juthat.

Bak (december 22.- január 20.) - Egy ön számára fontos személy hirtelen elutazása egyike lehet azoknak az elsöprő erejű változásoknak, amelyekhez alkalmazkodnia kell. Váratlan pénzügyi veszteség is érheti.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ezernyi dolga akad, egyszerre több helyen kéne jelen lennie, feladatokat megbeszélnie - ám a nap önnek is csak 24 órából áll... Ne izguljon, ha pár dolog holnapra marad!

Halak (február 21.- március 20.) - Ha a partneréről pletykát hallana, inkább győződjön meg a tényekről a saját szemével, mintsem higgyen a rosszindulatú közléseknek. Menjen este sportolni egy kicsit.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!