Horoszkópok

2016.03.10. 07:04

Napi horoszkóp - A Kos izgalmas napnak néz elébe

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos – Igazán izgalmas napnak néz elébe, melyen nem tudja pontosan, hogy kitől mire számítson, magának kell rájönnie a dolgokra. Ráadásul még egy új ismeretség is szert tehet ma!

Bika – Első talán nagy falatnak tűnő kihívással kell ma szembenéznie, de semmi esetre sem szabad meghátrálnia. Neki kell veselkednie a feladatnak és legjobb tudása szerint végrehajtani!

Ikrek – Végre fel kellene ismernie, hogy mik azok az életében, amiket érdemes megtartani, és mik azok, amiket most már el kellene engednie. Fontolja meg alaposan és cselekedjen!

Rák – Párkapcsolatában minden a lehető legnagyobb rendben van jelenleg, olyannyira, hogy az elkövetkezendő napokban akár egy komoly, közös lépést tehetnek előre kedvesével!

Oroszlán – Most nincs se ideje, se lehetősége a fantáziálgatásra! A jelen történései kell, hogy lekössék a figyelmét, ugyanis éppen elég feladatot kell megoldania, és nincs minden rendben!

Szűz – Valaki nagy segítségére volt a közelmúltban, amit szeretett volna mihamarabb meghálálni neki. Ma lesz alkalma törleszteni az illető felé, aki amúgy nem is vár viszonzást.

Mérleg – Ha sok időt tölt valaki olyan társaságában, akinek nincsenek különösebb céljai az életben, akkor idővel ön is átveszi a mentalitását és azonosul az illetővel. Rossz példát követ!

Skorpió – Párkapcsolatában állhatnak be pozitív változások a nap folyamán, míg ha ön jelenleg egyedülálló, akkor most jó eséllyel rábukkanhat arra a személyre, akit régóta keres!

Nyilas – Kissé feldúlt mostanság, és nem biztos, hogy józan ésszel képes ma dönteni, ha a jövőjéről kell határoznia. Kérjen haladékot, amíg rendezni tudja a sorait, aztán lépjen!

Bak – Válaszokat keres, és azért, hogy megtudja, amit akar, mindent meg is tesz, de a legfontosabbat elfelejtette, magába nézni először! Csak utána vonhat kérdőre másokat!

Vízöntő – Nagy hibát követhet el, ha nem kezeli egyenrangú félként ma azokat az embereket, akikkel a munkájából adódóan találkozni kell. Lejáratja magát és még a céljaihoz sem jut közelebb.

Halak – A közelmúltban elért sikereken felbuzdulva ma merész lépésre szánhatja el magát. Végre itt az ideje, hogy megtegye, így is túl sokáig hezitált. Csak bátran, és higgyen magában!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!