Horoszkópok

2017.05.15. 16:49

Napi horoszkóp - A Halak ma eseménydús nap elébe néz

Ma nagyon erősek a megérzései a Mérlegnek, hallgasson rájuk!

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold kedvezőtlen kapcsolatban van a Kos jegyében álló Uránusszal. Ez feszültséget kelthet önben, másrészről viszont segíti abban, hogy átértékelje a dolgokat.

BIKA (április 21.-május 20.) - Új lehetőségekről ábrándozik, de ezek csak akkor válnak valósággá, ha tesz is értük valamit. Persze az ide-oda kapkodás már nem jó stratégia. Legyen végre egy célkitűzése!

IKREK (május 21.-június 21.) - A Hold a Bak jegyében áll, sajnos kedvezőtlen helyzetben az ön jegyével. Összefuthat valakivel, akit a háta közepére sem kíván, az illető kimondottan rossz érzéseket kelt önben.

RÁK (június 22.-július 22.) - Akkor érhet el látványos sikereket, ha okosan is tervez. Ha nemcsak a munkájára számít, de jó taktikai érzékkel teremt és épít kapcsolatokat, akkor hamarosan nagy pénz állhat a házhoz.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A szerencse ma sajnos elkerüli. Ma minden hazardírozás balul üthet ki, legyen az lottó, rulett vagy túlzott kockázatvállalás az üzleti életben. A szerelemben viszont az ég kegyeltje lehet ma este.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Jobban teszi, ha ma kitér az esetleges viták elől. Az ellenfele ma túl harapós, sokat árthatna önnek Az esetleges egészségügyi panaszaira ma jó megoldást találhat.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Ma nagyon erősek a megérzései, hallgasson rájuk. Egyszerűen meg fogja érezni, ki az, aki tényleg őszinte, és ki az, aki csak a kedvére akar tenni. El tudja kerülni a csalódást.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Amit mostanában kezd el, az rövid időn belül nagyszerű eredményeket hozhat. A csillagok nemcsak az erőt, de a kitartást is jelzik ehhez. Hagyjon időt az álmodozásra!

NYILAS (november 23.-december 21.) - Az intuíciója önnek is felerősödik, most kiváló taktikai érzéssel igazodik el a munkahelyi szövevényes kapcsolatrendszerben. Legyen óvatos, ne hibázzon!

BAK (december 22.- január 20.) - Sok energiát kölcsönöz önnek a mai nap, megélesíti a „látását”, és gyorsabban felfedezi azokat a lehetőségeket, amelyek sikereket ígérnek. Csodaszép találkozásokkal ajándékozza meg ez a nap.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Ma kikívánkozik önből, amit eddig elhallgatott a társa elől. Szép dolog az őszinteség, de nem mindegy, hogy milyen formában tálalja Bánjon óvatosan a szavakkal!

HALAK (február 21.- március 20.) - Eseménydús nap elébe néz, észnél kell lennie! Több ügye is fordulóponthoz érkezhet - vegye figyelembe a tényeket, nehogy a „falnak menjen” a nagy igyekezetben!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!