Horoszkópok

2017.05.16. 19:32

Napi horoszkóp - A Bikáknak most jó lehetőségük adódhat arra, hogy bővítsék bevételeiket

Nagyon izgalmas nap vár a Vízöntőkre!

KOS (március 21. - április 20.) - A Hold a Vízöntő jegyében áll. Ez nagyon tartózkodóvá teszi önt. Az üzleti életben persze jól jön ez a hidegfejűség, ez a higgadtság, a párkapcsolatban viszont nem.

BIKA (április 21. - május 20.) - Most jó lehetősége adódhat arra, hogy bővítse a bevételeit. Ehhez azonban először is változtatnia kellene a stílusán. Ha szerény, legyen rámenősebb, ha túl erőszakos, legyen taktikusabb!

IKREK (május 21. - június 21.) -  Annyi ön körül most a zaklatottság, hogy talán jobb lenne kerülnie a harcot. Ha azt tapasztalja, hogy a környezetében marják egymást, inkább ne avatkozzon be, csak figyeljen!

RÁK (június 22. - július 22.) - A levegő tele lesz feszültséggel, nehezen tud koncentrálni és szakértelemmel dolgozni. Ahogy közeledik az este, egyre érzelmesebb lesz. Szervezzen egy romantikus estét.

OROSZLÁN (július 23. - augusztus 23.) - A Hold a Vízöntő jegyében áll. Mások kritikus megjegyzéseit hamar személyesnek veszi, sértetten reagál mindenre. Próbáljon meg ellazulni egy kicsit, munka után sétáljon egy nagyot.

SZŰZ (augusztus 24. - szeptember 23.) - A munkahelyi harcoknak akkor válhat áldozatává, ha túlságosan belefolyik, de akkor is, ha nagyon tartózkodó. Ne engedje, hogy elfeledkezzenek önről. Legyen nagyon taktikus!

MÉRLEG (szeptember 24. - október 23.) - A mai nap egy régi ismeretség felelevenítését hozhatja el. Talán egészen a gyermekkoráig visszarévedhet az illetővel való találkozása révén. A kellemes emlékek egész nap elkísérik.

SKORPIÓ (október 24. - november 22.) - A mai nap felszabadulást hozhat az életébe. Valami, ami eddig nagy teherként nyomta a vállát, most elillan. Ezzel módja lesz mindjárt arra is, hogy emberi kapcsolatain javítson.

NYILAS (november 23. - december 21.) - Ne ragaszkodjon olyan görcsösen a saját régi kerékvágásaihoz, megrögzült szokásaihoz. Ha eleinte kényelmetlennek tűnik is, valójában jól jár, ha néhány szokásával szakít ma.

BAK (december 22. - január 20.) - Legyen óvatos azokkal az ismerőseivel, akik az utóbbi időben nagyon megváltoztak. Lehetséges, hogy új, nagy tervekkel állnak elő, és a támogatását is kérik. Nem kell megtagadnia, de nézzen utána az üzletnek!

VÍZÖNTŐ (január 21. - február 20.) - Nagyon izgalmas nap vár önre a mai napon. Életének több területén is komoly változásokra számíthat, és ez, annak ellenére hogy jó is, nyugtalanítóan hathat önre.

HALAK (február 21. - március 20.) - A mai napon a szokásosnál erősebb kisugárzással, személyes varázzsal ruházzák fel önt a csillagok. Jól teszi, ha használja ezt az erőt, és többet forgolódik társaságban.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!