Horoszkópok

2016.03.11. 09:15

Napi horoszkóp - A Bika kerülje a perpatvart!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos – Váratlanul új kihívásokkal kell szembenéznie, amiket nem biztos, hogy elsőre kezelni tud majd. A délután folyamán azonban már belejön és egy szokatlan megoldással kezeli is a helyzetet!

Bika – Könnyen alulmaradhat ma egy vitában, ha beleáll a veszekedésbe. Inkább kerülje ki a perpatvart, mert amúgy sincs az egekben az önbizalma. Csak sétáljon odébb!

Ikrek – Ha valamit úgy gondol, hogy meg tud csinálni, akkor arra képes is! Így ha a nap folyamán kínálkozik a várva várt lehetőség, akkor itt az idő a cselekvésre! Ne habozzon!

Rák – A hétvége újult erővel ruházta fel, ég a tettvágytól, és bármibe fog, sikeres lesz! Egy váratlan esemény is színesíti majd a napját, ami pedig hosszú távon válhat hasznára!

Oroszlán – Bízott benne, hogy mihamarabb eljutnak önhöz a hírek, azonban majd csak ma közlik magával a fejleményeket. Ráadásul ezek félrevezető információk, amiknek nem ül fel.

Szűz – Ön képes akár a saját boldogságát is másé mögé helyezni, ami nagyon szép emberi vonás, de nem szabadna túlzásokba esnie! A hétvégén próbáljon csak magával foglalkozni!

Mérleg – Minden adott ahhoz, hogy valami maradandót alkosson. Még a barátai is segítségére vannak, így a munka is csupa öröm lesz! Most megmutathatja, hogy mire képes!

Skorpió – Még saját magát is meglepi majd, hogy mennyi mindent el tud intézni a nap folyamán. Azért valamennyi időt a pihenésre is fordítson, mert elég hajtós időszakon van túl!

Nyilas – Egy olyan ötlete támadt, ami lehet, hogy az összes anyagi gondjára megoldást kínálhat. Nem szabad sokat tovább gondolkodnia, azonnal lásson hozzá a megvalósításához!

Bak – Csupán egy kis pihenésre lenne szüksége, hogy új erőre kapjon és valamivel szebbnek lássa a világot. Szerencsére itt a hétvége, tehát minden adott ahhoz, hogy feltöltődhessen!

Vízöntő – Sok nehézséggel kell találkoznia ma, de ugyanakkor lesz elég ereje leküzdeni azokat. Csak a nap végén fogja átlátni, hogy valójában mennyi mindent elvégzett szombat ellenére.

Halak – Árnyékra vetődött egy bizonyos ügyben, azonban még szerencsére idejében rájön, és a mai nap folyamán lesz is alkalma korrigálni a hibát. Olyan lecke volt, amit egy életre megtanult.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!