Horoszkópok

2015.09.13. 19:02

Napi horoszkóp - A Kos bátran élje meg vállalkozó kedvét!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – A lehető legkedvezőbb időszak ez a különféle megmérettetésekre. Bátran élje meg vállalkozó kedvét, mivel most csak jól sülhet el, amibe belefog. Akár egyik nagyobb tervének is nekiláthat!

Bika (április 21.–május 20.) – Sokszor nem tudja, hogy valakinél mire számítson, most viszont egyből tudni fogja, hogy mit várjon, és ez csak megerősíti korábbi előérzetét. Nyugodtan lépje meg, amit szeretett volna!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Valamivel több időt kell szánnia egy feladat megoldására, mint korábban gondolta. Azonban ez nem azt jelenti, hogy ne tudná kezelni a helyzetet és ne jöhetne ki belőle győztesen.

Rák (június 22.–július 22.) – Olyan emberek támadják és kezdték kritizálni, akiktől egyáltalán nem várta volna. Ne sértődjön meg egyből, hanem érdemes lenne talán picit elgondolkodnia, hogy miben lehet igazuk.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Ma megtanulhatja, hogy talán máshogy kellene bizonyos dolgokat kommunikálnia, mint ahogy eddig tette. Érthetőbben kell majd fogalmaznia egy bizonyos ügyben!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Van, hogy néha csak hagyni kell a dolgokat megtörténni. Ne akarjon mindent az irányítása alatt tartani, mert minél jobban szorít valamit, annál könnyebben csúszik ki a kezei közül!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Alighogy megszabadult egy fontos ügytől, máris máshol kell tüzet oltania. Hétvége után rohanással telik az egész nap. Tartson ki, a dolog ugyanis megéri a fáradozást.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Egészen apró dolgok fogják bosszantani ma, amik csak akkor rontják el a napját, ha nem képes rajtuk felülemelkedni. Még a párjával is hajba kaphat!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Mindig mindent megold saját kútfőből, de most valahogy sehogy sem akar összejönni valami. Másoktól várna segítséget, de ők meg hátat fordítanak önnek.

Bak (december 22.– január 20.) – Vasakarattal rendelkezik, és, ha kell, valamit tűzön-vízen is végigvisz. Próbára fogják tenni ma a kitartását, de önt ezúttal sem lehet csak úgy megtörni. Ne is hagyja magát!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Elképzelhető, hogy egy váratlan esemény fogja fenekestül felfordítani a napját. Benne volt a pakliban, hogy bekövetkezik, de azt nem gondolta volna, hogy pont most.

Halak (február 21.– március 20.) – Egyik jóakarója furcsa hírekkel szolgált, amiket ön nem akar elhinni. Jobb is lenne, ha már csak óvatosságból is kicsit a dolgok mögé nézne. Vesztenivalója egyáltalán nincs!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!