Horoszkópok

2017.06.02. 13:27

Napi horoszkóp - A Szűznek a barátai varázslatossá tehetik ezt a napját

A hétvégi bevásárlásait inkább délutánra tervezzék a Rákok.

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold a Mérleg jegyében áll már, az ön jegyével szemben, ez nagyon érzékennyé teszi önt. Jól rá tud hangolódni másokra, ezért remek beszélgetésekben lesz része.

BIKA (április 21.-május 20.) - Noha bosszankodással kezdődik a napja, de a délelőtt folyamán jóra fordul minden. Ehhez persze az is szükséges, hogy ön is meglássa a nehézségekben rejlő lehetőségeket.

IKREK (május 21.-június 21.)- Bár rengeteg a teendője, ma valahogy könnyebben veszi az akadályokat is. Ha egy kisebb utazásra készül, váratlan kalandra is számíthat, vagy egy kellemes meglepetésre!

RÁK (június 22.-július 22.) - A Hold a Mérleg jegyében áll, kedvezőtlen kapcsolatban a Rák jegyével. A hétvégi bevásárlásait inkább délután rendezze, mert délelőtt kisebb kavarodásra, késésre kell számítania.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Ha valamit elhatároz, akkor ma elég erőt is érez magában ahhoz, hogy azt keresztül is vigye. Bánjon azonban csínján az erejével! Nem kell mindenkin keresztül erőltetnie az akaratát, ez csak rossz hangulatot szülne.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- A barátai varázslatossá tehetik ezt a napot az ön számára, fogadja el a meghívásukat és menjenek el szórakozni! Jó beszélgetések, egy finom pohár bor - erre van most szüksége!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A hangulatváltozásait ma nehezen követik a családtagjai. Lehet, hogy még önmagát is meglepi lelki hullámzásaival, de azért óvakodjon attól, hogy vásárlással vigasztalja magát.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- Ne sértődjön meg azon, ha egy rokona ma valamilyen megjegyzést tesz önre. Inkább fogja fel humorosan a dolgot, mint ahogyan valószínűleg annak is van szánva.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Hívja meg a rokonait, barátait magához! A vendégvárás előkészületei most kellemes kikapcsolják, végre nem a munkahelyi problémákon gyötrődik. Próbáljon ki egy új receptet.

BAK (december 22.- január 20.) - Tegye félre egy kicsit a kötelességeit! A hétvégi bevásárlásokból, amit csak lehet, szervezzen át a jövő hét valamelyik napjára. Töltse a családi körben az idejét, ez jelenti most önnek az igazi feltöltődést!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - A Hold a Mérleg jegyében áll. Könnyebben kibillenthetik ma a lelki egyensúlyából, mint máskor. Valahogy ma mindent a szívére vesz, mindenből érzelmi ügyet csinál.

HALAK (február 21.- március 20.) - Sokan vonzónak találhatják a mai napon. Ön viszont lehet, hogy ezt észre sem veszi, annyira szétszórt most a figyelme Járjon nyitott szemmel, ha ismerkedni akar! Az estét töltse barátaival.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!