Horoszkópok

2017.06.01. 13:08

Napi horoszkóp - A Bak ma bátran mondja ki véleményét!

Az Oroszlánok sikerei egyesekben sajnos irigységet ébresztenek.

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold kedvezőtlen szögben áll a Szaturnusszal, emiatt ma nehezebben megy a munka. Ha teheti, menjen haza hamarabb.

BIKA (április 21.-május 20.) - Most kell biztosítania mindazt, amije van, és szilárdan meg kell tartania - igaz ez szó szerint, az értékeire, de átvitt értelemben is, a párkapcsolatára, szeretteire.

IKREK (május 21.-június 21.) - Pontosan jegyezze fel, kinek kell telefonálnia, mert információkat kell gyűjtenie. Önnek kiváló a memóriája, és ez ma nagyon jól jöhet!

RÁK (június 22.-július 22.) - Mintha eltörölnék azokat a problémákat, amiken eddig rágódott, holott az élete a régi, csak a hozzáállása változott!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - A sikerei egyesekben sajnos irigységet ébresztenek. Ha a válasza erre néhány kedves szó, és nem a visszavágás, akkor az ellenségeiből barátok lesznek!

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Ma nem annyira jó a hangulata, gyengébbnek érezheti magát. Ügyeljen ezért az egészséges táplálkozásra. Este élvezheti az édes semmittevést.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A Hold közeledik a Mérleg jegyéhez. Olyan hírt kap, ami nagyon fontos lesz önnek. Jó a motivációja, és másokat is tud lelkesíteni, ezt főnöke díjazza.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Különösen érzékenyen érinti a pontatlanság, a hanyagság és a slamposság. Ne legyen ennyire szigorú! Nem érdemes ilyen apróságokon összeveszni!

NYILAS (november 23.-december 21.) - Nagyon sok feladat nyomja a vállát. Meg kell tanulnia nemet mondani. Az este már jó hangulatban éri, szervezze meg a hétvége programjait!

BAK (december 22.- január 20.) - Tanácstalan lehet egy családi ellentét kezelésében. Akkor jár el helyesen, ha kívülállóként tudja elemezni az eseményeket. Ekkor könnyedén észreveszi a békéltetés lehetőségeit.

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Hatalmas lelkesedést és szerencsés ötleteket sugallnak a bolygók. Ön ma az érdeklődés középpontjába kerül, bármerre jár. Remekül tud vásárolni, mindenhez jó áron juthat hozzá.

HALAK (február 21.- március 20.) - Bátran mondja ki véleményét a több anyagi elismerés reményében. Ha megállapodást kötne, legyen körültekintő. Este kellemes órákat tölthet a kedvesével.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!