Horoszkópok

2017.05.23. 12:31

Napi horoszkóp - A Szűznek történhet valami, ami kihozza a béketűrésből

A Vízöntőnek egy váratlan esemény borítja fel a terveit.

KOS (március 21.-április 20.) - A szerelmi életén kívül minden téren rendben mennek a dolgok. Gyorsan halad a feladataival, ma szabályosan megcsodálják a többiek. A párjával nyíltan kommunikáljon.

BIKA (április 21.-május 20.) - A Hold a Bika jegyében áll együtt a Merkúrral. Szinte elárasztják majd a jobbnál jobb ötletek! Ha elég magabiztos, és elő is adja ezeket, akkor el tudja majd érni, hogy mindenki önre figyeljen.

IKREK (május 21.-június 21.) - A Mars az Ikrek jegyében áll. Most lesz ereje minden ötletét gyorsan megvalósítani. Segítséget is várhat olyan oldalról, ahonnan eddig nem érkezhetett volna. Este sok jó ötlet jut eszébe.

RÁK (június 22.-július 22.) - A Hold a Bika jegyében áll együtt a Merkúrral. Este szervezzen magának valami jó programot, ami örömet szerezhet, vásároljon magának valami apróságot, vagy menjen moziba.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Ha el akar érni valamit, most nagyon fontos, hogy bevesse a kedvesebbik modorát! Muszáj megnyernie másokat is az ügyének, egyedül ugyanis nem tudja véghezvinni, amit eltervezett.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Történhet valami, ami kihozza a béketűrésből - de talán épp ez a jó, ez ad végre lendületet, hogy változtasson a dolgokon. Amiatt se aggódjon, ha hirtelen dühében beolvas valakinek.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Most szívesen veszi a kihívásokat, és ebből mindig akad bőven. Ma viszont különösen izgalmas napja lesz. Bizonyíthatja rátermettségét és közben még új ismeretséget is köthet!

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Ma hajlamos lesz arra, hogy konokul csak a saját feje után menjen, ez persze nem zárja ki, hogy sikeres legyen, csak kicsit megnehezíti a dolgot. Az akaratát keresztül akarja vinni.

NYILAS (november 23.-december 21.) - Túlzás nélkül állítható, hogy ez a nap lesz a hét egyik legjobb napja arra, hogy valamit megmozgasson, és sikerre vigyen! Legyen magabiztos, és ne törődjön a közelmúlt kudarcaival!

BAK (december 22.- január 20.) - A mai napon rendezheti az anyagi ügyeit, sőt, másoknak is jó tanácsot adhat ezzel kapcsolatban! Az üzleti életben új, szuper lehetőségei adódhatnak. Mindenképpen használja ki ezeket!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Egy váratlan esemény borítja fel a terveit. Szerencsére ön az a fajta, aki szereti az újat és a meglepetést. Ezért is van az, hogy kollégáival ellentétben, sokkal jobban reagál az eseményekre.

HALAK (február 21.- március 20.) - A Hold a Bika jegyében áll, a Mars az Ikrek jegyében. Ez nyugtalansággal jár együtt. Folyton aggodalmaskodik, veszélyt lát ott is, ahol pedig nem kellene.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!