Horoszkópok

2017.05.22. 18:42

Napi horoszkóp - A Rák szorgalommal nagy sikereket érhet el

Ezt ígérik mára a csillagok.

Thoma Izabella

KOS (március 21.-április 20.)
Ügyeljen arra, hogy ne vádoljon senkit semmivel igazságtalanul, ne ítélkezzen elhamarkodottan! Vegye a fáradságot, és mindennek járjon alaposan utána, mielőtt döntene. 

BIKA (április 21.-május 20.)
A Merkúr már a Bika jegyében látható, ez azt jelzi, hogy rendezheti végre az anyagi ügyeit. A dél-előtti órákban intézze el minden dolgát. Fontos döntéseket most inkább ne hozzon.

IKREK (május 21.-június 21.)
Minden, amit eltervezett, akadozik, vagy el sem tudja kezdeni... Ha döntéshelyzetbe kerül, harcoljon ki magának egy kis gondolkodási időt - igaz ez a munkahelyi problémákra és a magánéleti kérdésekre is! 

RÁK (június 22.-július 22.)
A Merkúr a Bika jegyében látható, és jó fényszögben áll az ön jegyével. Ezzel a bolygóállással sok előnyt élvezhet, de sok feladata is adódik. Szorgalommal nagy sikereket érhet el.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)
Ez sajnos nem az ön napja! Valahogy vészelje át a délelőttöt, amikor semmi sem akar sikerülni... Délután már jobban haladhat a munkájával, de maradjon óvatos, kezelje fenntartással azt, amit hall másoktól. 

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)
Új lehetőségei adódhatnak üzleti és kapcsolati téren egyaránt. Nem biztos, hogy azonnal készpénzre váltható, amit megtalált, de nem árt jobban odafigyelni rá.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.)
A napi rutinra koncentráljon, hogy az zökkenőmentes maradjon, a hosszabb távú terveknek ugyanis nem kedveznek ma a bolygók. Rend, nyugalom - erre van ma szüksége! 

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)
Ne legyen türelmetlen: mindennek eljön a maga ideje. Most arra intik a bolygók, hogy egy kicsit lassítania kellene. A megfontoltsággal és alapossággal érhet most el sikert. 

NYILAS (november 23.-december 21.)
Ha egy ismerőse segítségért fordul ma önhöz, nem szabad őt elutasítania. Kezelje nagyon körültekintően és bizalmasan az ügyét, mert ha bármi kitudódna, abból önnek személyesen is baja származhatna.

BAK (december 22.- január 20.)
Furcsán alakul a napja: eleinte minden nehézkesen indul, talán még arról is lemond, hogy a napi feladatait úgy elvégezze, ahogy szerette volna. Ám a végén kiderülhet, hogy jobban járt így!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.)
Kissé unalmasnak tűnik a mai napja. Az események ugyan nem olyan sodró lendületűek, mint szerette volna, de azért valami mégis elkezdődik éppen a mai napon, ami később jelentősen befolyásolja a jövőjét.

HALAK (február 21.- március 20.)
Sajnos csalódnia kell ma - valami, amire régóta várt, mégsem olyan kedvező, mint remélte. Ne törődjön bele, inkább keressen új megoldást!










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!