Horoszkópok

2017.05.31. 19:15

Napi horoszkóp - A Bak ne féltékenykedjen!

Érdekes fejlemények várhatják a Rákokat a munkahelyükön.

KOS (március 21.-április 20.) - A Hold a Szűz jegyében áll, és kedvezőtlen kapcsolata van a Nappal - emiatt önnek most kevés az energiája, nehezen összpontosít. Igyon sok folyadékot és kerülje a nehéz ételeket.

BIKA (április 21.-május 20.) - Olyan helyzetek adódhatnak ma, amikben megtapasztalja, hogy valóban minden éremnek két oldala van. Több információt kap, és ezáltal minden világosabb lesz.

IKREK (május 21.-június 21.) - A Hold a Szűz jegyében jár még, így most muszáj a gyakorlatias problémákra fókuszálnia. Nincs kellő türelme a párkapcsolati kérdések megvitatásához, kerülje most az ilyen helyzeteket!

RÁK (június 22.-július 22.) - Érdekes fejlemények várhatóak a munkahelyén, egy pozíció talán meg is üresedhet - ha ön is pályázik rá, akkor itt az ideje, hogy tárgyaljon erről a főnökével!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Legyen nagyon éber! Hátráltatásokra, akadályoztatásokra kerülhet sor, az is lehetséges, hogy valaki szánt szándékkal be akarja csapni. A kreatív munka viszont támogatást kap a csillagoktól.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.) - Legyen higgadt, bízzon önmagában. Ne riadjon meg egy újabb feladattól. Készüljön fel rá, hogy nem mindenki őszinte, lehet, hogy a háta mögött mást mondanak, mint a szemébe.

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - A fáradtság vagy a túlpörgés számlájára írható, hogy keveset törődik szeretteivel. Próbáljon egyensúlyt teremteni a munka és a magánélet között! Este legyen a párjával.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.) - Zűrzavarosan indul a nap, később viszont jóra fordul. Egy társas összejövetelen fontos kapcsolatokat szerezhet. Még az is lehetséges, hogy a szerelem kopogtat be az életébe.

NYILAS (november 23.-december 21.) - A mai nap kreatív munkákra alkalmas, de nagyobb volumenű, főleg anyagi dolgok intézésére nem. Úgy érzi, nagyon vonzódik valakihez, néha mégis szeretne fellélegezni.

BAK (december 22.- január 20.) - Ne féltékenykedjen! A bolygók azt jelzik, hogy téves információk alapján ítélkezik, esetleg olyasmit is belelát bizonyos szituációkba, ami abszolút alaptalan. A munkahelyén viszont nagy eredményeket érhet el!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - Anyagi helyzete javítására váratlan lehetőség adódik. Győzelmet arathat, de ha túl sokat kockáztat, veszíthet is! Ésszerűen kell ma döntenie, és ne hagyja, hogy mások befolyásolják.

HALAK (február 21.- március 20.) - A Hold a Szűz jegyében áll, és ez kedvez önnek, harmonikussá teszi, és nem engedi, hogy a félelmei befolyásolják a döntéseiben. Érdemes ma a pénzügyekkel foglalkoznia.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!