Horoszkópok

2017.05.26. 12:52

Napi horoszkóp - A Bak most ne fojtsa el az érzéseit, ha dühös, azt is mutassa ki!

Szép napra számíthat az Ikrek!

KOS (március 21.-április 20.) - A Vénusz és a Jupiter egymással szemben álló jegyben láthatók. Ha ön egyedülálló, akkor most a legjobb szerelmi esélyekkel rendelkezik. Egyszerre több kaland, vonzalom adódhat.

BIKA (április 21.-május 20.) - Ön nagyon családcentrikus, mindenki búját-baját magára veszik. Most ezt a törődést kétszeresen-háromszorosan is visszakaphatja! Boldoggá fogja tenni a harmónia és a szeretet.

IKREK (május 21.-június 21.) - Szép napra számíthat! Most nagyfokú érzékenységgel fordul a többiek felé, egy barátja különösen hálás lesz a figyelemért, amit öntől kap. Ma szépítgesse otthonát.

RÁK (június 22.-július 22.) - Ha teheti, utazzon el valahova egy kicsit, esetleg látogassa meg egy rég nem látott rokonát! A párkapcsolatának is jót tenne a kiruccanás! Idilli, szerelmes napokat élhetnek át együtt.

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.) - Itt az ideje a pihenésnek: előfordulhat, hogy a szervezete is jelzi már, hogy az utóbbi időben túlságosan kimerítette. Ha megoldható, akkor a mai napot szánja a lustálkodásra! Este viszont mozduljon ki egy kicsit.

SZŰZ (augusztus 24.- szeptember 23.)- Mindig csak a munkájával törődik, pedig itt a hétvége! Ne álljon hát ellen a családja akaratának, igényeinek. A legjobb lenne, ha felvenné a túracipőt, és kirándulnának egyet a hegyekben!

MÉRLEG (szeptember 24.-október 23.) - Sikerülhet tisztáznia néhány félreértést, ami újra optimistává és bizakodóvá teheti. A kapcsolatai is rendeződni látszanak, és módja van rá, hogy végre valóra váltsa egy régi álmát.

SKORPIÓ (október 24.-november 22.)- A Hold a Rák jegyében áll, ez önnek nagyon kedvez! Bármibe is vágja a fejszéjét, az jól fog sikerülni, úgyhogy tervezzen nyugodtan. A bolygók egy könnyű románcot jeleznek.

NYILAS (november 23.-december 21.) - A Vénusz és a Jupiter egymással szemben álló jegyekben láthatók. Talán valaki szerelmi vallomást tesz önnek. A mozgás, az utazás, az ismerkedés kap most kiemelt szerepet.

BAK (december 22.- január 20.) - Most ne fojtsa el az érzéseit, ha dühös, azt is mutassa ki - csak így tudja tisztázni a konfliktusokat. A párja megértő lesz, és egy hosszas nézeteltérés végére tehetnek pontot. Az este romantikusnak ígérkezik!

VÍZÖNTŐ (január 21. -február 20.) - A családos Vízöntőknél a gyermeknevelés kaphat nagyobb hangsúlyt: talán valami iskolai probléma hívja fel a figyelmét a következetesebb törődés fontosságára!

HALAK (február 21.- március 20.) - Egy barátja komoly irigységet kelthet önben a kérkedésével. Ne hasonlítgassa magát senki máshoz, örüljön inkább annak, amije van. A szerettei jó hangulatot varázsolnak ön köré.










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!