Horoszkópok

2017.01.06. 15:09

Napi horoszkóp - A Vízöntő számára az anyagiak terén pozitív fordulat várható a napokban

A Nyilas mindig is született optimista hírében állt.

Heffler Péter

Kos – Kissé nehezen veszi majd a nap akadályait, mivel úgy gondolta pihenéssel telhet a hétvége, és nem volt felkészülve különféle nehézségekre. Vegyen egy nagy levegőt és durálja neki magát!

Bika – Ne legyen annyira gyanakvó! Bármennyire is az ellenkezőjét gondolja, nem mindenki önnel akar kibabrálni. Sőt, egyesek az ön érdekét szem előtt tartva cselekednek állandóan.

Ikrek – Mindenekelőtt meg kell próbálnia megnyugodni! Csak aztán lásson hozzá a tervei megvalósításához, mert amíg cikáznak a gondolatai, nem lesz képes jó döntés hozni!

Rák – Jóval könnyebben fogja venni a nap fáradalmait, ha megpróbál kicsit rugalmasabb lenni. Ha meghallgatja más véleményét is, abból csak ön is profitálhat. Többet, mint gondolná!

Oroszlán – Most a legrosszabb, amit tehet, hogy haragosokat gyűjt. Még ha van is valaki, akinek szívesen beolvasna, a hétvégén semmi esetre se fogalmazzon vele szemben kritikát!

Szűz – Ne várjon addig, amíg valaki megtalálja valami problémával, inkább menjen a dolog elébe, és kérdezzen rá, hogy mit tudna javítani. Az eredmény így mégsem lesz ugyanaz!

Mérleg – Szeretne messzebbre jutni, több fizetést, jobb autót, szebb házat, mint mindenki. Azonban néha meg kell állnunk és tudni értékelni azokat a dolgokat, amiket eddig elértünk!

Skorpió – Az ön körüli helyzet igen kedvezőnek bizonyul most merésznek tűnő üzleti vállalkozásokra. Bátran vágjon bele a dologba, melyhez ideális tervezési alkalmat biztosít a hétvége!

Nyilas – Mindig is született optimista hírében állt, és a pozitív hozzáállására most is nagy szüksége lesz. Szorongatott helyzetbe kerül a hétvége folyamán, de kivágja magát, mint mindig!

Bak – Először engednie kell valakinek, hogy elérje az illetőnél, amit szeretne. A kisujját nyújtja majd és az egész keze kell ennek a személynek, amit ne hagyjon. Persze kicsit engednie kell!

Vízöntő – Az anyagiak terén rendkívüli, pozitív fordulat várható a napokban. Még az is lehet, hogy fizetésemelést fog kapni, vagy egy már-már elfeledett ügyből húz némi hasznot.

Halak – Nem számított izgalmakra, beérte volna az unalmas hétvégével is, de az élet máshogy gondolta. Egyáltalán nem várt, örömteli események színesítik majd a szombatját!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!