Horoszkópok

2016.10.05. 20:37

Napi horoszkóp - A Bak ne feledkezzen el a saját boldogságáról!

Nézze meg mit ígérnek Önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Fogadja el a segítő szándékú tanácsot a nap folyamán, és meglátja, hogy egyből előrébb jut majd a feladatában. Különben is, most úgy néz ki, hogy a szerencse az ön pártját fogja.

Bika (április 21.–május 20.) – Ma egy elsőre talán apróbbnak tűnő sikerélményből meríthet nagy erőt. Ahogy pedig halad előre, egyre inkább rádöbben, hogy mekkora tettet hajtott végre. Büszke lehet magára!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Úgy érzi, hogy hiába magyarázza, mit vár valakitől, ő teljesen más utakon jár. Meglehet, hogy el kell gondolkodnia azon, hogy akkor ön is egyedül halad tovább, tőle függetlenül!

Rák (június 22.–július 22.) – Kisebb gondok merülhetnek ma fel, de nyugalom, semmi olyan, amit ne lehetne kommunikációval megoldani. Azonban a veszekedéssel nem fognak egyről a kettőre jutni.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Most összekeverheti a munkát a magánélettel, amiből még senki sem jött ki jól. Zaklatott, és a főnökével is vitába keveredhet, aminek szintén csak ön ihatja meg a levét!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Végre tiszta lappal indíthatott egy bizonyos területen, ahol már nagyon ráfért önre egy kevés vérfrissítés. Mintha kicserélték volna, felszabadultan intézheti ügyeit.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Fontos, hogy mindig ott lebegjen ön előtt a cél, és tudja, mit miért csinál. Azonban az sem lehet, hogy mindent alárendel ennek, és közben nem figyel a jelen történéseire.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Az utóbbi időben túlvállalta magát, és lehet, hogy ez pont a mai napon fog kiütközni. Hozza le még ezt a napot, aztán tegye kicsit szellősebbé a beosztását!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Próbálkozik-próbálkozik, de valahogy nem úgy sülnek el a dolgok, ahogy tervezte. Ma meg kell fejtenie ennek az okát, mielőtt az események visszafordíthatatlanná válnak.

Bak (december 22.– január 20.) – Minden idejét arra szánta, hogy olyan megoldást találjon egy problémára, amilyennel mindenki elégedett lesz. Azonban a lényeget felejtette el, miszerint ön is boldog legyen!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Az elmúlt egy-két napban a munka elkezdett a magánélete rovására menni. A párja még nem szólt, de ha ez az állapot tartósan fennmarad, akkor bizony viták jöhetnek!

Halak (február 21.– március 20.) – Ma mindenképpen nézze át az iratait, valamilyen elvégzett számításokat, mert lehet, hogy hibát talál bennük. Sok későbbi kellemetlenségtől kímélheti meg magát, ha így tesz!

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik