Horoszkópok

2016.07.07. 18:19

Napi horoszkóp: A Rák számára ma minden a szerelemről fog szólni

Nézze meg, mit ígérnek Önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Valamivel feszültebb lesz ma az átlagosnál, és a környezetében élők csak találgatják ennek az okát. Ön ugyanakkor nagyon is tisztában van vele, miért viselkedik így. Tartsa meg a titkát!

Bika (április 21.–május 20.) – Bármennyire is úgy érzi, hogy nincs rá semmi ideje és energiája, higgye el, hogy jót tenne, ha este elmenne egy kicsit régen látott barátaival. Önre is igencsak ráfér már a lazítás!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Akárhogy igyekezett, egy dolog nem úgy sült el, ahogy ön várta. Sokkal jobbra számított, és most csalódott, de szerencsére a kudarc nem szegte kedvét, inkább megerősítette.

Rák (június 22.–július 22.) – Ma minden a szerelemről fog szólni! Ha ön egyedülálló, akkor ma jó eséllyel végre párt találhat magának, ha pedig már foglalt a szíve, akkor kedvesével éppen most léphetnek tovább.

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Felkavaró hírek birtokába juthat a reggel folyamán, ami teljesen átszabja a nappal kapcsolatos elképeléseit. Még az is lehet, hogy valamit felmond vagy megszakít ma.

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Egyelőre ismeretlen vizekre tévedt, de úgy érzi, hogy jó úton jár valami új és izgalmas felé. Bátran meneteljen csak tovább, amíg el nem éri azt, amiért annyit dolgozott!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Bár most nehéz megérteni, de valamit ma el kell engednie, hogy az a jövőben jóval erősebben térhessen vissza önhöz. Most különösen előrelátónak kell lennie!

Skorpió (október 24.–november 22.) – A munkahelyén ma a lehető legnagyobb rendben lesz minden, csak meg kell őriznie a koncentrációját egy fontosabb feladatnál. Tudja, hogy ma magán lesz a világ szeme!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Ha éppen nincs jó passzban, ne másokon vezesse le a mérgét, ha pedig úgy érzi, nem megy valami, akkor üljön le és gondolja át, hogy mit csinálna másképpen legközelebb!

Bak (december 22.– január 20.) – Azt hitte, hogy jóval könnyebben fognak menni a dolgok, de már kora reggel be kell látnia, hogy mégsem lesz minden olyan egyszerű. Tudja, alaposabb tervezés kell!

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Túl sokat aggodalmaskodik mostanság, és ez már kezd a munkája rovására menni. Hozza vissza a pozitív mentalitást, hogy újra felül tudjon kerekedni a feladatokon! Sikerülni fog!

Halak (február 21.– március 20.) – Kedvére való, hogy most ön van a középpontban. Szeret szerepelni és irányítani, így most minden azon múlik, hogy maga mit szeretne. Jól gondolja meg, hogy mihez kezd!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!