Horoszkópok

2016.07.14. 15:32

Napi horoszkóp - A Rák napját valaki meg fogja édesíteni

A Mérleg a hét utolsó munkanapján is sokat fog dolgozni.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - A mai nap egy új kezdet lehetőségét ígéri. Régóta tépelődik magában, hogy vajon érdemes-e belevágni a dologba, de ma úgy alakul minden, hogy neki kell vágni!

Bika (április 21.-május 20.) - Nem tudja kiverni a fejéből, ami a közelmúltban történt, még mindig az események hatása alatt áll. Amíg ez így áll, inkább ne is tervezzen be semmit!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Valaki mindenáron bizonyítani szeretne önnek, de a rossz tapasztalat miatt eddig nem adott lehetőséget az illetőnek. Gondolja át a dolgot és adjon még egy utolsó esélyt neki!

Rák (június 22.-július 22.) - Bár kisebb bosszúságok nehezítik a napját, de összességében remekül érzi majd magát, mert valaki megédesíti a történéseket. Ha az illető a közelében van, mindent másképp lát.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Még mindig csak próbálja összeszedni magát, de határozottan jól halad. Már célt állított maga elé, ami szintén a gyógyulás egyik fontos jele. Hamar újra a régi önmaga lesz!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Már mindent elkészített, csak a jelet várja, hogy ugorhasson. Azonban lehet, hogy egy kicsit még várnia kell.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Elég nagy kapkodás volt az utolsó pár napban, és szívesen hátradőlne a székében. Ám a hét utolsó munkanapján nagy hajrát kell produkálnia.

Skorpió (október 24.-november 22.) - A délelőtt folyamán még jobb, ha inkább csak magában dolgozik és kerüli a társaságot. Délután könnyen változtathat, mert képes lesz kiengedni, és kommunikatív is lesz.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Ma olyan események középpontjába kerülhet, amik megváltoztathatják az életét. Nem kell megijednie, pozitív fejleményekről van szó.

Bak (december 22.- január 20.) - Ma bármerre is viszi a dolga, tudja, hogy bátran menetelhet, mert lesz ön mellett valaki végig, akire számíthat. El is fog kelni a segítsége, mert egyedül lehet, hogy nem győzné.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Nagyon sokat dolgozott mostanság, és eléggé el is fáradt, ezért kicsit ingerült lehet a nap végére. Valakivel össze is zördülhet, amivel nincs baj, de ne váljanak el haragban!

Halak (február 21.- március 20.) - Kettősség jellemzi majd a mai napot, ugyanis egyfelől rendkívül magabiztos, tele tettvággyal, másfelől viszont gyötrik a régi emlékek. Utóbbiakon próbálja meg végre túllépni!

Címkék#horoszkóp
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!