Horoszkópok

2016.07.05. 16:26

Napi horoszkóp: A Halak ma jobban teszi, ha nem problémázik semmin

Nézze meg, mit ígérnek Önnek a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.) – Púp a hátára, amit ma magára sóznak, de ahogy egyre jobban ássa bele magát a feladatba, még el is kezdi érdekelni az. Sőt, annyira élvezni fogja, hogy komoly eredményt érhet el!

Bika (április 21.–május 20.) – Reggel szinte könyörög, hogy „még öt perccel” tovább aludhasson. Ez a fáradtság elkíséri majd egész nap, és ebből kifolyólag nem ez lesz a legtevékenyebb napja a héten!

Ikrek (május 21.–június 21.) – Annak idején, amikor belement valamibe, nem gondolta, hogy az ennyi pluszmunkával fog járni. Minden idejét felemésztik a túlórák, ön pedig csak mérgelődik. Megéri?

Rák (június 22.–július 22.) – Sok mindent túlreagálhat, és előfordulhat, hogy feleslegesen kezdeményez vitákat. Talán más áll a háttérben, és csak ki kellene beszélnie a gondjait valakinek. Nem gondolja?

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.) – Szeretne valamit megúszni, de ez mégsem lesz olyan egyszerű. Komoly áldozatokat kell hogy hozzon, amik akár anyagi vonzatúak is lehetnek. Mérlegeljen, mennyire éri meg!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Bár már vagy minden barátja mondott egy nyomós érvet, hogy miért tegye azt, amit tennie kellene, de ön továbbra is hajthatatlan. Jól gondolja át a dolgot!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Ugyan kár előre inni a medve bőrére, de tény, hogy remek úton halad afelé, hogy valamilyen emlékezetes eredményt tegyen le az asztalra. És mindezt önerőből!

Skorpió (október 24.–november 22.) – Nem egyszerű, de ma valaki nagyon könnyen kihozhatja a sodrából. Olyanba próbál beleszólni az illető, ami teljes mértékig az ön asztala. Ne hagyja magát!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Lassan indul a hét, és ha sikeres szeretne lenni, akkor kicsit fel kellene pörgetnie a tempót. Azonban nem vághat neki vaktában a feladatoknak, szükség lesz némi tervezésre!

Bak (december 22.– január 20.) – Régóta nyomasztja egy feladat vagy probléma, ami mindenre rányomja a bélyegét. Amíg ezt nem tudja elhagyni, megoldani, addig döcögősebben is fog működni minden.

Vízöntő (január 21.– február 20.) – Sok mindenbe belekapott az utóbbi időben, de elmaradtak a sikerek. Lehet, hogy nem önnel van baj, hanem azokkal a dolgokkal, amiket kipróbált. Vagy csak legyen kitartóbb!

Halak (február 21.– március 20.) – Ma jobban teszi, ha nem problémázik semmin, inkább lehajtja a fejét és dolgozik tovább, mert ha nem tud alkalmazkodni, akkor nagyon könnyen komoly hátrányt szedhet össze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!