Horoszkópok

2016.06.08. 19:12

Napi horoszkóp - A Bikának semmi sem állhat az útjába

A Kosnak újra és újra erőt kell vennie magán, hogy leküzdje az akadályokat.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Napok óta átlagon felül teljesít, ráadásul annak ellenére, hogy nyugtalanító események szakítják félbe folyton. Újra és újra erőt kell vennie magán, hogy leküzdje az akadályokat.

Bika (április 21.-május 20.) - Ma végre rátalálhat arra, amit már olyan régóta keres. Semmi sem állhat az útjába, roppant határozottan fogja végezni a feladatait. Ez a lendület lehet, hogy most már kitart egész héten.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Valakiről az ismeretségi körében kiderült, hogy ugyanaz érdekli mindkettejüket. Elhatározzák, hogy megpróbálnak együttműködni, aminek már első lépései tökéletesen sikerülnek majd.

Rák (június 22-július 22.) - Remekül eltervezte a mai napot, de nem számolt a váratlan akadályokkal. Ha ezeket sikerrel veszi, akkor ma határ a csillagos ég. Így vagy úgy, de valahogy túl kell rajtuk jutnia.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Sokan keresik meg valamilyen apró-cseprő dologgal, de ezeket most egyből vissza kell, hogy utasítsa, mivel semmi szabadideje nincs. Meg fogják érteni.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Akkor jár el jól, ha nem tervez túl sok mindent mára, és hamar leteszi a lantot a munkahelyén, mert az otthonában még várják majd feladatok. Kitartás!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Most alkalma nyílik kicsit visszavonulni, és felfedezni magában azt, amit igazán szeretne. Így megtalálhatja azt, amivel a jövőben is foglalkoznia kellene.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Csodálatraméltó a kitartása és az ereje, de van egy pont, amin túl már nem szabad tovább próbálkozni. Az eddigi eredmények jelzésértékűek, tanuljon belőlük!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Most nem tud tiszta fejjel gondolkodni, ez érthető. Így azonban nem szabad nagy, hosszú távra szóló döntéseket hozni. Inkább vonuljon el, és még rágja át a dolgot!

Bak (december 22.- január 20.) - Tiszta rózsaszín felhő most minden, és ebben a romantikus hangulatban telik majd el az egész nap is. Azért arra figyeljen, hogy a munkahelyén ettől függetlenül teljesíteni kell.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Fárasztó egy nap lesz, és igazán csak késő este nyugodhat majd meg, mert mindenki akar öntől valamit. A baj, hogy senki nem lesz tekintettel arra, hogy ön mit szeretne.

Halak (február 21.- március 20.) - Egy ideje már új ajánlatokkal bombázzák, amiket eddig zsigerből visszautasított, azonban ma komolyan elgondolkodik, hogy elfogadja őket. Azért aludjon rá még egyet!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!