Horoszkópok

2016.06.22. 14:41

Napi horoszkóp - A Bak hagyja, hogy történjen, aminek történnie kell!

A Bika sokszor nem látja a valóságot.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Nagy változásokon ment keresztül mostanában, így nem csoda, ha úgy érzi, hogy jelenleg össze-vissza áll minden. Idő kell, mire belerázódik a normális kerékvágásba!

Bika (április 21.-május 20.) - Sokszor nem látja a valóságot, mert annyira szeretné hinni, hogy az elképzelései kellőképpen reálisak. Nem élhet ennyire a saját világába bezárva, nyitnia kellene kifelé!

Ikrek (május 21.-június 21.) - Legyen bármennyire is izgalmas egy új lehetőség, mérlegelnie kellene, hogy ez pontosan mit jelenthet önnek. Ha csak beleugrik az ismeretlenbe, akkor nagyon megütheti a bokáját.

Rák (június 22.-július 22.) - Valaki, akivel ma futhat össze, nagy kihatással lesz a további életére. Lehet, hogy egy munkában fog segédkezni, egy találkozó leszervezésében lehet a segítségére, vagy más miatt.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Ha valami nem megy, akkor teljesen felesleges további időt, energiát, pénzt ölni a dologba, mert nem fog megtérülni. Le kell írni a veszteséget és továbblépni!

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Most kell megmutatnia, hogy mit is tud valójában! Aknázza ki rejtett képességeit és próbálja megőrizni a koncentrációját egész nap, akkor egész biztosan eredményt ér el.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Igent kell mondania az új kalandra, különben nem fogja megtudni, hogy mi lett volna, ha. Lehet, hogy egész hátralévő életében az elszalasztott lehetőségen fog bánkódni.

Skorpió (október 24.-november 22.) - Higgye el, hogy többre mehet, ha kevesebbet tervez mára. Valahogy a munka is sokkal gyorsabban megy majd, ha tudja, hogy nem kell annyi eredményt letennie az asztalra.

Nyilas (november 23.-december 21.) - Most, hogy lett egy kis szabadideje, a legjobb döntés saját maga felfedezése lenne. Fel kell lobbantania magában a tüzet ahhoz, hogy folytassa, amit csinál.

Bak (december 22.- január 20.) - Ha siettet valamit, gyorsan önmaga ellenségévé válhat. Hagyja, hogy történjen, aminek történnie kell. El kell fogadni, hogy van, amire nincs ráhatásunk.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Nem a legjobban indult a napja, és folyamatosan azon van, hogy a reggeli hibát kijavítsa. Ez viszont nem lesz egyszerű, mert úgy érzi, hogy szélmalomharcot folytat.

Halak (február 21.- március 20.) - Nyitottabban kellene viselkednie, hogy új kapcsolatokra tehessen szert. Muszáj lesz emberek közé menni és beszélgetni, hogy jelenlegi hangulatán valamit változtatni tudjon!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!