Horoszkópok

2016.05.05. 19:25

Napi horoszkóp - A Szűznek ma fontos ügyeket kell lezárnia

A Halak vigyázzon, nehogy túlpörögjön!

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - Annyival előrébb jutott, hogy meglelte a probléma okát, viszont valahogy meg is kellene oldania. Ez sem lesz egy könnyű feladat, pláne, hogy valaki megpróbálja hátráltatni.

Bika (április 21.-május 20.) - Óvatosabbnak kell lennie a hét utolsó munkanapján, mert ha mindent bevállal, amit csak lehet, akkor máris betáblázta magának a hétvégét, és semmi szabad ideje nem marad.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Bár az utóbbi időben jó pár komolyabb összetűzés volt ön és a párja között, ezek mind olyanok, amik megbeszélhető problémák. Tisztázzák őket, hogy továbbléphessenek!

Rák (június 22-július 22.) - Sajnos nem minden úgy alakult, ahogy ön eltervezte, ezért joggal lehet csalódott. Valahogy át kell vészelnie a napot, és utána ott a hétvége, hogy eltervezze, min változtat majd!

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Az egyre több nézeteltérés középpontjában állítólag az ön önzése áll. Önvizsgálatot szeretne tartani, de az egyik legjobb barátja lebeszélné erről, ő pont máshogy látja.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Fontos ügyeket kell ma lezárnia, de szerencsére nem lesz egyedül ebben, ugyanis a környezetében élők a segítségére lesznek. Csapatban könnyebben dönthetnek.

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Környezete irigykedve figyeli a sikereit, azonban abban mindenki egyetért, hogy iszonyatosan kemény munka áll az eredmények mögött. Büszke lehet magára!

Skorpió (október 24.-november 22.) - A szokottnál több akadállyal kell ma számolnia. Csak akkor fog sikeres napot zárni, ha megőrzi a hidegvérét. Legyen nyugodt, határozott, úgy nem csúszhat meg semmivel!

Nyilas (november 23.-december 21.) - Valakivel szemben érzelmileg roppant elfogult, és ez bizony befolyásolja a józan ítélőképességét. Még az a szerencse, hogy üzleti ügybe nem keveredett vele!

Bak (december 22.- január 20.) - Ön minden segítséget megadott valakinek, de ez is kevés volt. Mégsem teheti, hogy lemond róla, ezzel is tisztában van. Elhatározta magában, hogy tovább fogja támogatni.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Nincs mese, valahogy ki kell bekkelnie a napot. Mindenki önt találja majd meg a problémájával, és öntől várják a megoldásokat is. Az este már nyugodtabb lesz.

Halak (február 21.- március 20.) - Kemény egy hét volt, az már biztos! Viszont ha bírja a terhelést, akkor még tovább is menetelhet, mert feladatból akad bőven. Csak vigyázzon, nehogy túlpörögjön!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!