Horoszkópok

2016.05.03. 13:46

Napi horoszkóp - A Bikának jobban be kellene osztania az idejét

A Baknak ma meg kell találnia a mindenki számára kedvező utat.

Heffler Péter

Kos (március 21.-április 20.) - A fontosabb teendőket kénytelen lesz mára időzíteni, és ezért akkora hajtásban lesz, hogy a pihenésre még sajnos az esti órákban sem lesz lehetősége. A kemény munka viszont kifizetődik!

Bika (április 21.-május 20.) - Okos döntés lenne egy kicsit jobban beosztani az idejét, mert ha mindenhol megáll beszélgetni, akkor soha nem fog a dolgai végére érni, pedig tudja, hogy be kell őket fejeznie.

Ikrek (május 21.-június 21.) - Ma egy olyan akadállyal találkozik, ami nagyon régről ismerős lehet. Így szerencsére azt is tudja, hogyan kell helyesen venni. Bátran hagyatkozzon a tapasztalataira!

Rák (június 22.-július 22.) - A kreativitása a csúcson lehet a nap folyamán, sok új ötlete támad majd! Már csak azt kell kiválasztania közülük, hogy melyik tűnik a legjobban megvalósíthatónak.

Oroszlán (július 23.- augusztus 23.) - Az utóbbi idők nehezek voltak a karrierjében, de most végre olyan feladatokat kaphat a főnökeitől, amik azt sugallják, hogy igenis fontos része ön is a gépezetnek.

Szűz (augusztus 24.- szeptember 23.) - Valaki szinte szánt szándékkal hátráltatja önt egy bizonyos feladatban, ami azt sejteti, hogy az illetőnek érdeke az ön kudarca. Jobb, ha utánajár a dolognak!

Mérleg (szeptember 24.-október 23.) - Biztosra szeretne menni, ezért csak annyit vállal, amennyit feltétlenül kell, ám az igazság az, hogy ennél jóval több terhet is elbírna. Próbálja ki magát!

Skorpió (október 24.-november 22.) - Akkora hegyet kell megmásznia a nap folyamán, hogy szinte egy percet sem aludt hétvégén, annyira izgult már jó előre. Meglepődik, hogy milyen könnyen megy majd!

Nyilas (november 23.-december 21.) - A jelenlegi kapcsolata pont azt a célt szolgálja, amire most szüksége van, hogy kiheverjen egy nagy csalódást. Önfeledt szórakozás, és jó, hogy a másik fél is így gondolja.

Bak (december 22.- január 20.) - A mai napot teljes egészében arra kell szánnia, hogy megtalálja a mindenkinek kedvező utat. Ha ez sikerült, csak utána tud ön is továbblépni a saját területén.

Vízöntő (január 21.- február 20.) - Ha egy bizonyos illetőt már régóta meg szeretne ismerni, akkor a mai napnál keresve sem találhatna jobb alkalmat arra, hogy leszólítsa és beszélgetésbe elegyedjen vele.

Halak (február 21.- március 20.) - Meg kell vallani, hogy roppant nehezen fog ma boldogulni, mert sok személyes ügyet is el kell majd intéznie, ami jelentősen hátráltatja a munkahelyi ügyeit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!