Horoszkópok

2015.08.30. 19:55

Napi horoszkóp - A Bak tartson egy kis szünetet

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Heffler Péter

Kos (március 21.–április 20.)

– Csupán ki szeretett volna próbálni valamit, azonban annyira elbűvölte a dolog, hogy most már nem tud tőle szabadulni se. Lehet, hogy ebben végre megtalálta az új hobbiját?

Bika (április 21.–május 20.)

– Bármit kérnek öntől, ha lehet, ma ne adjon meg időpontot. Elég sok feladata is lesz, illetve egy kisebb kitérő teljesen felboríthatja az ütemtervet, amivel pedig a határidők borulnának!

Ikrek (május 21.–június 21.)

– Jobb, ha felkészül, a hét első munkanapja igen húzós lesz. Ne vállaljon el semmi újat, ne fogjon bele semmilyen más munkába, csakis arra koncentráljon, ami ön előtt van!

Rák (június 22.–július 22.)

– Napok óta fontos híreket vár, amik meghatározzák majd a közeljövő történéseit. Ma már jóval tisztább képet fog látni, azonban ma még ne rontson ajtóstól a házba. Kicsit várjon még!

Oroszlán (július 23.– augusztus 23.)

– Javult a hozzáállása a dolgokhoz, aminek köszönhetően egy sor jó történt önnel az utóbbi időben. A pozitív gondolkodásnak hála ma egy érdekes emberrel is megismerkedhet!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.)

– Az egyik nagyon kedves ismerőse tanácsért fordult önhöz. Legyen vele nagyon türelmes, ugyanis nem volt könnyű neki előhozakodnia ezzel a témával.

Mérleg (szeptember 24.–október 23.)

– Ma kész helyzet elé állítják majd, ami nem igazán lesz az ínyére, ugyanis nem szereti, ha mások mondják meg önnek, hogy mit tegyen. Amit tehet, hogy elfogadja a dolgot!

Skorpió (október 24.–november 22.)

– Akkor kap majd segítséget a nap folyamán, amikor a legkevésbé számítana rá. Eddig nem ismerte, de most egyfajta lelki mentorként léphet az életébe egy bizonyos illető.

Nyilas (november 23.–december 21.)

– Valaki folyamatosan az ön nevét használja fel a céljai eléréséhez, ami nem csak kellemetlen, hanem most már veszélyes is, hiszen sok esetben már a jó híre volt a tét.

Bak (december 22.– január 20.)

– Nem lehet mindig száz százalékon pörögni, mert nagyon hamar kiég! Tartson egy nagyobb lélegzetvételnyi szünetet, és majd utána folytatja a munkát, ott ahol most abbahagyta!

Vízöntő (január 21.– február 20.)

– Nem elég csupán megszerezni valamit, kemény munka árán kell megtartani. Ha nem elég állhatatos, akkor könnyen elveszítheti azt, amiért eddig olyan keményen megdolgozott!

Halak (február 21.– március 20.)

– Valaki a környezetében mindig arra alapoz, hogy majd ön kihúzza őt a slamasztikából. Ugyan ma is segíteni fog az illetőnek, de valamilyen szinten móresre is tanítja majd!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!